Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Interim Project controller, Linköping

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind söker för kunds räkning en Redovisningscontroller för ett konsultuppdrag för vår kund i Linköping.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i början av september och pågå fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning över årsbokslutet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som interim Redovisningscontroller
  • Project redovisning
  • Systembyte
  • CSRD
  • Prognosarbete
  • Eventuella fusioner
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av Project redovisning, systembyte, prognosarbete och har förståelse för nya riktlinjerna inom CSRD. Om du har erfarenhet av årsbokslut finns möjlighet till förlängning för att kunna vara med och skapa årsbokslutet.

Personliga egenskaper:

För att lyckas och trivas i denna roll behöver du vara trygg i din yrkesroll, du behöver vara självgående och driven i ditt arbete. Utöver det behöver du vara prestigelös och nyfiken på förändring och att effektivisera. Att alltid lämna ett noggrant arbete och utföra arbetet enligt tidsplan är för dig viktigt.

Placeringsort: Linköping

Om företaget:

Vår kund vill göra skillnad för människor - dem vill alltid vara en positiv kraft i samhället och genom att verka för sunda, hållbara och inspirerande arbetsmiljöer bygger dem sitt varumärke och bolag.

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Isabella Björling på telnr 070-166 08 44 eller mail isabella.bjorling@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren