Hoppa till innehåll

Projektledare Vatten

Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Job Description

Är du redo att agera som en kundorienterad projektledare och leda projekt gällande dricksvattenproduktion och avloppsvattenrening? Har du ett stort intresse av att bidra med din kunskap och erfarenhet som Projektledare inom Vatten, både till kunderna och dina kollegor? Ser du dig själv som en lagspelare som kan samarbeta med drivna kollegor och en organisation med bred expertis?

Om du känner igen dig är denna roll något för dig! Kom och jobba som vår nya Projektledare Vatten, och hjälp oss i vårt arbete mot en hållbar framtid.

Din nya befattning

I rollen som vår nya Projektledare Vatten tror vi att du har ett stort intresse för att bidra med din kunskap och erfarenhet, både till kunderna och till dina kollegor - en lagspelare helt enkelt! Till din hjälp har du drivna kollegor med lång erfarenhet och en organisation vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.

Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:

  • Agera som en kundorienterad projektledare i projekt gällande dricksvattenproduktion och avloppsvattenrening
  • Leda, planera, fördela och följa upp arbetet i projektet
  • Ansvara för tid, ekonomi och kvalitet i projektet
  • Samordna kompetenser i projektering av anläggningsprojekt
  • Vara ute på plats för att träffa kunden
  • Coacha och lära upp yngre förmågor inom ditt expertområde.

Din nya arbetsgrupp

Du kommer att utgöra en del av enheten Water & Waste Water Treatment i Stockholm. Teamet består av 21 fantastiska medarbetare som alla bidrar till en härlig arbetsmiljö i gruppen, och i Sverige har vi runt 60 medarbetare. Vi har kontor i Stockholm, Linköping, Uppsala, Umeå, Malmö, Göteborg, Karlstad, Kalmar, Falun och Luleå och är en ledande aktör inom branschen. Vi följer stora som små projekt under alla skeden – från konceptuell idé och analys, till processdimensionering och konceptuell design. Detaljerad design till byggnation och driftsättning av anläggningar. Vi är en aktör på stark frammarsch, vi samarbetar och stöttar varandra i projekten som vi driver och arbetar i – vi gillar helt enkelt att arbeta ihop! Ett av våra flaggskeppsprojekt är bl.a. Syvabs stora ombyggnation av Himmerfjärdsverket där höga krav ställs på reningsprocessen för att skydda recipienten Östersjön. Vi har varit med i projektet från tidig förstudie till pågående detaljprojektering. I Skellefteå kommuns stora satsning på en ny vattenförsörjning för Skellefteå centralort med omkringliggande samhällen, har vi varit med som generalkonsult från principförslag genom detaljprojektering, genomförandefasen och driftsättning av vattenverket och tillhörande anläggningsdelar.

Om dig

Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget. Vi tror att du är en person med genuint intresse för att skapa hållbara affärsrelationer och hitta nya lösningar för våra kunder – alltid med respekt för människor och natur. Ditt engagemang, din känsla för affärer och ditt ledarskap är en tillgång i arbetet med att driva vår affär vidare. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete.

De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:

  • Du har ett antal års yrkeserfarenhet från projektledning inom kommunal avloppsvattenrening eller dricksvattenproduktion, alternativt erfarenhet som konsult, entreprenör eller arbete med forskning och utveckling inom VA.
  • Du har erfarenhet av att leda och/eller delta i stora projekt
  • Du har övergripande kunskap om entreprenadjuridik
  • Du har ett affärsmässigt sätt
  • Är högskole-/civilingenjör eller har annan likvärdig teknisk/naturvetenskaplig utbildning.
  • Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • Du har erfarenhet av att utmana och leda våra kunder i frågor som rör hållbarhet.

Vad vi kan erbjuda dig

  • Utvecklingsmöjligheter där dina drivkrafter och motivation är styrande
  • Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
  • En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
  • En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
  • Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen
  • Flexibel arbetstid

Arbeta med hållbar förändring

Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.

Är du redo att börja jobba hos oss?

Skicka in din ansökan. Glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.

Vi vet att vissa sökande endast lämnar in ansökan om de uppfyller alla villkor. Passion och potential kan dock i många fall väga upp ett perfekt CV, och i Ramboll får du hjälp och stöd att växa. Om du identifierar dig med den här rollen men inte uppfyller alla kriterier vill vi gärna att du ändå lämnar in din ansökan. Du kan vara det perfekta valet för den här tjänsten eller en annan roll i vårt team.

Sista ansökningsdag: 2024-06-09.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Ramboll i Sverige

Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se