Hoppa till innehåll
Heimstaden logotyp

Sommarvikarie Bostadsuthyrare till Linköping

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi årets sommarvikarie för uthyrning till Heimstaden i Linköping. Är du intresserad av kundkontakt och hjälpa andra att hitta sitt nya boende? Vi har bredden och en mängd arbetsuppgifter där du kan göra nytta under sommaren.

Vi söker dig som är positiv och självgående och som gillar när det är full fart. I arbetet ingår många personliga kontakter med våra hyresgäster där du har ansvar för köhantering, visningar, nyckelhantering, dokumentation samt övrig förekommande administration. Det kan även bli aktuellt att upprätta hyresavtal.

För dig är arbetskamraterna viktiga och du trivs med att vara en del i ett team där vi skapar en levande kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du skapar förtroende och förmedlar trygghet i dina kundmöten då du i många fall är den första personliga kontakten med Heimstaden.

Du ingår i ett team som arbetar med uthyrning av bostäder, men du kommer också arbeta nära och tillsammans med Fastighetsskötarna i Linköping.

Vikariatet sträcker sig under perioden 26 juni - 2 augusti och är på heltid.

Din profil
Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med bostadsuthyrning inom fastighetsförvaltning och/eller har relevant arbetslivserfarenhet inom service eller försäljning. Du är van vid att arbeta i MS Office och tar enkelt till dig nya system. Som person brinner du för service, sälj och kundkontakter, samtidigt som du är en skicklig administratör.

Du har förmågan att arbeta strukturerat, är van att samarbeta med andra och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har bra social kompetens och är lyhörd för att kunna bemöta hyresgästerna på ett professionellt sätt. Du är tydlig i din kommunikation och håller vad du lovar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, men då många av våra hyresgäster kommer från världens alla hörn, är det klart meriterande om du även behärskar andra språk som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd.

Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Vi prioriterar såväl hållbarhet som likabehandling och strävar efter att erbjuda våra anställda en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställningen kan bli aktuell. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. Vår samarbetspartner 2Secure utför bakgrundskontrollen. Läs mer på www.2secure.se
Heimstaden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag och investerare med ca 160,000 lägenheter i 10 länder med ett fastighetsvärde om 342 miljarder SEK. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar bostäder med ett långsiktigt perspektiv. Vägledda av vårt skandinaviska arv och våra värderingar Care, Dare och Share - uppfyller målet om att erbjuda omtänksamma boende som förenklar och förgyller livet för våra kunder. Heimstaden är listade på Nasdaq First North Growth Market.