Hoppa till innehåll
Edekyl & Värme AB logotyp

Säljare/projektledare villavärmepumpar

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för privatkundsförsäljning och är intresserad av värmesystem och energieffektivisering? Då är vår roll som säljare/projektledare villavärmepumpar något för dig.

Vi söker dig som har en stark drivkraft i att skapa affärer och bygga kundrelationer. En god dialog och en nära relation med våra kunder ingår självklart som en naturlig del i rollen. Utöver försäljnings- och projektledarerfarenhet så får Du gärna ha tidigare bakgrund inom VS. Som säljare/projektledare av villavärmepumpar så jobbar du specialiserat inom det segmentet och mot privatmarknaden. Vi är en av Sveriges största återförsäljare av Thermia värmepumpar.

Har du lätt för att samarbeta och drivs av utveckling så kommer du att trivas hos oss. Vår arbetsmiljö är kreativ och utmanande. För att klara rollen bör du ha grundläggande företagsekonomiska kunskaper samt god dator- och systemvana. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Edekyl & Värme AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren