Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Student som installatör under 10-12 september

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du ute efter ett meriterande uppdrag vid sidan av dina studier? Är du nyfiken på IT och trivs med mycket eget ansvar? Vi söker dig som vill jobba den 10-12 september, i en roll med mycket fokus på detaljer och säkerhet!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag som pågår den 10-12 september. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjlighet till förlängning någon ytterligare dag av uppdraget efter behov.

Om företaget

Företaget arbetar med utveckling av produkter och tjänster inom flera IT-områden med fokus på hög kvalitet och säkerhet.

Du jobbar med engagerade och drivna kollegor med gemensamma mål. De är måna om att hjälpa och pusha varandra igenom utmaningar, och strävar alltid efter att bli bättre - både individuellt och i team.

Arbetsuppgifter

I rollen som installatör ansvarar du tillsammans med en kollega för att packa upp och installera olika enheter på ett noggrant och säkerhetsklassat sätt. Du packar upp en handhållen enhet och genomför uppstart och installation enligt en strukturerad guide. Vidare görs andra delen av installationen av din kollega innan enheten är redo för att packas ner och skickas iväg.

Uppdraget sträcker sig 10-12 september. Företagets produkter hanteras enligt tydliga säkerhetskrav, varför bakgrundskontroll och säkerhetsintervju kommer att genomföras innan anställning.

* Packa upp och starta enheter
* Genomföra installationer enligt guide
* Samarbeta tillsammans med kollegor för effektivt resultat
* Hantera produkter enligt säkerhetsprotokoll och rutiner

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har en annan sysselsättning om minst 50% såsom annat jobb eller student
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* Du har datorvana
* Intresse för IT och teknik är meriterande

För att trivas i rollen är du noggrann och har ett öga för detaljer. Du arbetar uppmärksamt och trivs med att följa rutiner. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Vidare är du en lagspelare som jobbar bra ihop med andra och har ett trevligt och professionellt bemötande.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 10-12 september
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.