Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiassistent

Sista ansökningsdag
05 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren ekonomiassistent med ett intresse för att arbeta i en projektbaserad miljö? Har du tidigare erfarenhet av fakturering? Om du är strukturerad, noggrann och trivs med att samarbeta i team kan denna möjlighet vara perfekt för dig.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader med möjlighet till förlängning. Du blir anställd av oss och arbetar som konsult hos vår kund, ett teknikkonsultbolag. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Placeringen är i Växjö eller Linköping beroende på din bostadsort.

Om företaget

Vår kund är ett väletablerat teknikkonsultbolag med verksamhet i Norden. Här arbetar man i projektform och det råder stor efterfrågan på deras tjänster. Vi söker nu en ekonomiassistent som vill bidra till företagets fortsatta tillväxtresa och vara en del av deras ekonomifunktion.

Arbetsuppgifter

I rollen som som ekonomiassistent arbetar du huvudsakligen med att:
*Lägga upp, fakturera, stämma av och avsluta projekt i affärssystemet Unit4/Agresso
*Justera tidrapporter och hantera annan registervård
*Samarbeta med controllers, projektledare och enhetschefer för att säkerställa smidig projektadministration och korrekt fakturering

Du kommer att ingå i företagets ekonomifunktion som består av 30 personer, där teamet värdesätter samarbete och prestigelöshet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flerårig erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, med fokus på fakturering
* God dator-och systemvana
* Goda kunskaper i Excel
* Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Meriterande
*Erfarenhet från verksamhet som bedrivs i projektform
*Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Unit4/Agresso

För att trivas i rollen är du en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du ser lätt vad som behöver göras för att driva ditt arbete framåt och kan snabbt anpassa ditt synsätt och förhållningssätt vid behov. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är engagerad i att nå resultat. Det är också viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och att inte lämna något ogjort. Du är bra på att skapa relationer, tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare med ett prestigelöst förhållningssätt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö eller Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.