Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Slaktare till Scan i Linköping

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Som slaktare kommer du att arbeta inom slaktlinjen där styckning är en del av arbetsuppgifterna. Slaktlinjen består av cirka 35 olika stationer, och du kommer att utbildas för att kunna rotera mellan olika stationer tillsammans med dina kollegor. Varje rotationsrunda omfattar ungefär fyra stationer. Du kommer att genomgå en intern utbildning på Scan som sträcker sig över cirka en vecka, där du får följa en erfaren slaktare och lära dig de olika momenten i slakten.

Arbetstiderna är måndag till fredag, 08:00-17:00.

Detta är ett konsultuppdrag med omedelbar start eller enligt överenskommelse, och det pågår fram till den 31 december 2024.

Dina arbetsuppgifter

Som slaktare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inkludera:

  • Slakt av nötdjur
  • Knivarbete vid löpande band samt putsarbete
  • Renhållning av arbetsstationen

Om dig

Du har en gymnasieexamen eller en annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete är starkt meriterande. Då arbetet är fysiskt krävande, ser vi gärna att du har en aktiv livsstil och en målmedveten inställning. Du är ansvarsfull, flexibel och har förmågan att snabbt sätta dig in i arbetet samt leverera med hög kvalitet. Vi värdesätter även att du är van att arbeta i team och kan se helheten i produktionen, stötta dina kollegor och tillsammans sträva efter bästa resultat.

Kvalifikationer

  • Förmåga att hantera ett fysiskt krävande arbete
  • Snabblärd och öppen för att lära dig nya saker
  • Ej känslig för kyla, blod eller lukter

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna ansvarig rekryterare: Sofia Gillberg via sofia.gillberg@adecco.se.

För frågor om registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.