Hoppa till innehåll

Software Developer till Organic Response!

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta med den senaste tekniken och utveckla moderna molnlösningar samt tillhöra ett härligt team där man ser till att alltid ha riktigt kul på vägen? Läs vidare!

Organic Response erbjuder högkvalitativa lösningar inom armaturer, belysningskontroll och IoT. De lägger stort fokus på att leverera hållbara lösningar som främjar energieffektivitet och som förbättrar människors upplevelse inom den byggda miljön. Organic Response är ett innovativt företag som är en del av Fagerhult Group.

Bolaget stärker nu upp och söker en Software Developer till teamet i Linköping som delar deras passion för utveckling och som vill arbeta tillsammans med dem för att driva företaget till nya höjder. Är det du?

OM ROLLEN

Som Software Developer på Organic Response kommer du tillhöra Portal-teamet och spela en viktig roll i att designa och utveckla nya portalfunktioner. Rollen är varierad och du kommer röra dig mellan backend- och frontendutveckling samt jobba mycket med nya funktioner, vidareutveckling och underhåll.

Teamet arbetar agilt där teamwork värdesätts och du jobbar tillsammans med dina kollegor för att lösa problem och driva arbetet framåt. Mer specifikt innefattar rollen bland annat:

  • Fullstackutveckling
  • Design och utveckling av nya portalfunktioner
  • Underhåll och hantering av portalinfrastrukturen
  • Utveckla moderna molnlösningar
VEM ÄR DU?

Vi söker dig om vill utvecklas vidare och som är redo för nästa steg i din karriär. Du är positiv och driven samt drivs av att lösa komplicerade och komplexa problem. Du har ett genuint intresse för teknik och programmering samt uppskattar att jobba i en kreativ miljö.

Du tycker om att samarbeta med andra, varvid vi tror att du är kommunikativ och social som person. Du talar flytande engelska, svenska är meriterande men inget krav.

Vi tror att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller motsvarande samt har samlat på dig minst två års erfarenhet av mjukvaruutveckling. För att passa i rollen har du erfarenhet eller kunskap inom några, men nödvändigtvis inte alla, av de tekniker som finns i Organic Responses tech stack:

  • Java
  • Spring Boot eller Spring Cloud
  • Angular, JavaScript och/eller TypeScript
  • PostgreSQL, eller andra databaser
  • Molnutveckling, med fördel i AWS
  • Mac OS eller Linux/UNIX
  • Containers aoch Orchestration (Docker, Kubernetes)
VI ERBJUDER

Organic Response erbjuder en atmosfär präglad av samarbete och innovation. Ännu mer betydelsefullt är att du ges möjligheten att vara i framkanten av IoT-revolutionen och utveckla en produkt som kan hjälpa till att betydligt reducera påfrestningen på vår planets sköra resurser!

OM BOLAGET

Fagerhult Group består av 14 bolag som finns representerade i Sverige, Europa och Australien. Organic Response är ett av två teknikbolag som utvecklar Smart Lighting med cirka 40 medarbetare, varav 15 sitter i Linköping. Bolaget lever och andas sina kärnvärden som står för att se möjligheter, vara nyfikna och engagerade tillsammans samt att sikta högt.

Organic Response har utvecklat ett trådlöst intelligent belysningskontrollsystem som levererar förstklassiga ljusupplevelser samtidigt som det minskar energiförbrukningen, sänker kostnader och uppfyller hållbarhetsmål. Sensornoderna i systemet är alltid aktiva, inte bara för att detektera närvaron av människor utan också för att samla och lagra data om deras plats, ljusförhållanden och energiförbrukning. Systemet konfigureras genom en egenbyggd Cloudbaserad portal och app. Ett säkert och öppet API-gränssnitt ger möjligheten att integrera systemet i ett bredare ekosystem, vilket möjliggör utökad användning av smart teknologi.

ÖVRIGT

Upplägg: Anställning direkt hos Organic Response. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.se

Placering: På Organic Response kontor i centrala Linköping, samt att de erbjuder ett flexibelt hybridupplägg.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se