Hoppa till innehåll
ShortLink logotyp

Utveckla framtidens teknik som Analog ASIC-konstruktör!

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo att forma framtiden för smarta produkter inom trådlös och portabel elektronik? ShortLink, en ledande aktör inom lågeffektelektronik och trådlös kommunikation, söker nu en passionerad Analog ASIC-konstruktör till sitt expansiva team i Linköping. ShortLink arbetar med att skapa innovativa, små och energieffektiva lösningar för uppkopplade sensorer och bärbara enheter. Om du vill vara med och driva utvecklingen inom detta spännande område är detta möjligheten för dig!

Information om tjänsten
Vi söker en Analog ASIC-konstruktör som vill vara en del av ett stabilt och växande företag som alltid strävar efter att ligga i framkant inom teknikens värld. Tjänsten innebär direktanställning hos ShortLink, med rekryteringsprocessen hanterad av Professionals Nord. Du kommer att spela en nyckelroll i utvecklingen av banbrytande elektroniklösningar som formar morgondagens teknik.

Vad vi erbjuder dig:
  • En unik möjlighet att utveckla framtidens elektronik i en dynamisk och innovativ arbetsmiljö.
  • Ett varierande arbete där du deltar i hela produktutvecklingsprocessen - från konceptualisering till lansering.
  • Möjligheten att arbeta nära ShortLinks kunder för att skapa skräddarsydda lösningar som möter specifika behov och krav.
Arbetsuppgifter
Som ASIC-konstruktör hos ShortLink kommer du att att vara involverad i avancerade projekt som fokuserar på uppkopplade sensorer. Du kommer att arbeta med:
  • Utveckling av högpresterande elektroniska system och komponenter med fokus på prestanda, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet.
  • Konstruktion och optimering av kretslösningar med hjälp av de senaste verktygen och teknologierna inom området.
  • Samarbete med kunder och interna team för att förstå och uppfylla specifika krav och förväntningar.
Vi söker dig som har:
  • En högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik, teknisk fysik eller annat relevant område.
  • Utbildning och arbetserfarenhet av analog kretskonstruktion i CMOS är ett krav.
  • Flytande kunskaper i engelska; kunskaper i svenska är ett plus.
  • En passion för komplex problemlösning och en förmåga att arbeta både självständigt och i team.
För att trivas hos ShortLink tror vi att du är en drivande person som ser möjligheter i utmaningar och strävar efter att leverera högkvalitativa resultat. Du uppskattar teamwork och har förmågan att samarbeta effektivt i grupp.

START: Enligt överenskommelse

URVAL: Sker löpande

ARBETSPLATS: På ShortLinks kontor i Linköping

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på amanda.sanden@pn.se

#elektronik #electronics #elektroteknik #elektronikingenjör #konstruktör #analog #ASIC #CMOS #Shortlink
ShortLink logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

ShortLink-gruppen består av två systerföretag - ShortLink AB som fokuserar på R&D och ShortLink Compliance AB som ägnar sig åt testverksamhet i sitt eget testcenter. På ShortLink tillhör du en arbetsgivare som besitter över 25 års erfarenhet av RF ASIC, Mixed-Signal ASIC Design, FPGA Design, Embedded System Design, anpassade Antenner, Silicon IP och mer inom området. De jobbar ständigt för att vara den självklara leverantören och för att skapa den mest optimala lösningen för varje enskilt uppdrag. De brinner för kvalitet och varje detalj är avgörande. De är ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.