Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en noggrann och initiativrik automationstekniker som kommer att spela en nyckelroll i driften och underhållet av vårt högteknologiska växthus! Söker du en varierande och operativ tjänst i ett nystartat bolag? Där du dessutom har möjlighet att vara med och påverka? Då är detta tjänsten för dig! 

 

Om Foodventures Frövi Greenery-Pionjärer inom växthusindustrin

FoodVentures har lanserats i Norden med sitt första projekt i Sverige, Frövi Greenery. FoodVentures grundades 2012, och har därefter blivit en global expert på högteknologiska växthus genom att leverera färska och smakrika grönsaker till städer från moderna gårdar runtom i världen. Vi hanterar hela värdekedjan från frö till mataffär med hjälp av avancerade växthus och jordbruksmetoder.

 

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?

Som Automationstekniker kommer du att spela en nyckelroll i den dagliga driften av vårt högteknologiska växthus i Frövi, där du ansvarar för att genomföra reparationer och underhåll för att säkerställa att anläggningen fungerar optimalt. I denna roll kommer du att utföra en mängd olika praktiska uppgifter såsom att byta växthusfönster och tak, lampor och andra belysningsenheter. Du kommer även att felsöka och reparera olika system vid behov, inklusive mekaniska system och bevattningssystem. Arbetsuppgifterna innebär i vissa fall arbete på höga höjder vilket förutsätter att du inte är höjdrädd.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieexamen, gärna med inriktning mot teknik eller ett liknande område. Yrkesutbildning inom ett relevant område är meriterande. Du bör ha gedigen erfarenhet av mekaniskt arbete och en allmän teknisk förståelse, samt praktiska färdigheter för att utföra reparationer och underhåll. Erfarenhet av att arbeta med system för växthusautomation är ett stort plus.
Personliga egenskaper som vi värdesätter inkluderar stark problemlösningsförmåga, självständighet och förmåga att ta egna initiativ. Du bör vara flexibel och anpassningsbar till förändrade arbetsuppgifter och prioriteringar, samt ha en god förmåga att samarbeta med kollegor. Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer är avgörande för att lyckas i denna roll. God fysisk kondition och förmåga att arbeta på höga höjder är nödvändigt.
B-körkort är ett krav och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är nödvändiga. Erfarenhet av arbete i en liknande miljö är meriterande.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med rickard.fornes@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

FoodVentures Nordics Regenerative 001 AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.