Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Maskin Väst AB i Kumla söker nu sin nya platschef som med ett delaktigt och involverande ledarskap kommer utgöra en viktig pusselbit i det fortsatta arbetet. Så är du en driven och erfaren ledare som är ute efter nya möjligheter? Då kanske det är dig vi söker?

 

Om Maskin Väst AB

Maskin Väst AB är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Bolaget har anläggningar i Karlstad, Kumla och Mariestad och är en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och Västra Götalands län. Gruppen omsätter ca 650 miljoner kronor och har ca 70 personer anställda.

Läs mer på maskinvast.se

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Som platschef på Maskin Väst har du det övergripande ansvaret att leda och utveckla anläggningen i Kumla. Genom ett proaktivt arbete driver du anläggningen operativt och bidrar till det strategiska arbetet för en fortsatt positiv utveckling. Detta innebär bland annat att du har ansvar för budget och resultat, försäljning, hälsa och säkerhet, utveckling av anläggningen samt för medarbetarnas välmående och kompetensutveckling. Vidare ansvarar du för att lagar och förordningar samt interna instruktioner och rutiner följs och utvecklas i enlighet med uppsatta mål. Fokusområden på kort sikt är att bibehålla och utveckla rutiner och processer enligt önskat arbetssätt. Över tid förväntas du som platschef driva och utveckla anläggningens försäljning tillsammans med säljarna.

Du har personalansvar för cirka 10 medarbetare och fokus från början kommer vara att bygga och utveckla ditt team på anläggningen, säkerställa att deras kompetens utnyttjas fullt ut och att dina medarbetare är engagerade och utvecklas i sina roller. På Maskin Väst arbetar vi utifrån ett stort kundfokus, i en prestigelös miljö där laget alltid går före jaget.

Du rapporterar till vd och ingår i ledningsgruppen där du har ett ansvar att dels bidra till hela bolagets utveckling men med fokus på hur Maskin Väst i Kumla kan utvecklas och stärka sin marknadsposition.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är en tydlig och närvarande ledare som besitter förmågan att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du har en förmåga att skapa teamkänsla som får medarbetarna att växa, utvecklas och känna sig involverade. Vidare är du konsekvent i din ledarskapsstil, har en stark kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta nära verksamheten. Som person är du lyhörd, prestigelös och handlingskraftig där du vågar ta ägandeskap, beslut och driva arbetet framåt.

För att du ska trivas hos oss så ser vi att du har flera års tidigare erfarenhet från ledande befattningar där erfarenhet från förändringsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du har jobbat med försäljning tidigare och känner dig trygg i en försäljningsprocess såväl som att leda andra säljare. Har du tidigare erfarenhet från ledande befattning inom verksamheter med inriktning mot fordon-, maskinhandel, serviceverkstad eller motsvarande är det starkt meriterande. Vidare behärskar du svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda språkkunskaper i engelska. 

 

Viktig information!

Under sommaren kan svarstid och återkoppling från oss bli lite längre på grund av semestertider. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid.

 

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Rickard Fornes på 070-109 18 11 alternativt rickard.fornes@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Maskin Väst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.