Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Sommarvikarier till Nytidas barn och ungdomsboende LSS

Publiceringsdatum
05 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Ansök nu
Nu söker vi sommarvikarier till Nytidas barn och ungdomsboenden LSS i Lilla Edet/Lödöse/Nygård.

Om Nytidas barnboenden

Verksamheterna är belägna i villor/byggnader som är anpassade utifrån barnens behov av boende och aktiviteter. Personalen som arbetar i våra verksamheter har god kunskap om målgruppen och är utbildade. På sommaren så planeras det in sommaraktiviteter så som åka och bada, grilla, Liseberg, skogspromenader, besöka lekplatser med mera. Det är ett fartfyllt arbete med mycket nöje. Arbetet innebär att all personal som arbetar i våra verksamheter har skyldighet att dokumentera enligt lagstiftning samt läkemedelsdelegation från vår sjuksköterska. För att kunna arbeta hos oss behöver man ha B-körkort samt tillgång till egen bil.

Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn och unga med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Vi arbetar med problemskapande beteenden och tydliggörande pedagogik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Verksamheterna har ett rullande schema som innefattar dag/kvällspass, helger samt nätter.

Våra sommarperioder är uppdelade i två perioder. Tidig period som börjar v 26-29 och sen period som börjar v 30-34. Vid eventuell intervju så kommer arbetsgivaren vilja veta i vilken omfattning man kan arbeta. Möjligheten finns för att börja en timanställning inför sommarperioden.
Nytida logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se