Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Projektledare/Beredare sökes till Vara Energi

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vara Energi ägs lokalt av våra medlemmar, vi är en liten arbetsplats där varje person är viktig för helheten och gemenskapen. Vår strategi, att erbjuda kunderna långsiktigt trygga och säkra energileveranser, har skapat ett energiföretag med kunniga medarbetare och betydande anläggningstillgångar.

Nu söker vi dig som genom en hög servicenivå vill fortsätta arbeta för ett mer hållbart samhälle. Du erbjuds en utvecklande roll som projektledare/beredare i ett bolag där du ges möjlighet att bidra till fortsatt framgång och utveckling inom energibranschen.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom beredning av lokalnätsanläggningarna för eldistribution 0,4-10 kV. Det innefattar beredning av kablar, nätstationer, transformatorer och kabelskåp, beräkning av elkraft samt dokumentation. I kombination med beredning kommer du även att arbeta med projektledning av investeringsprojekt från ax till limpa inkl. budget, uppföljning och daglig styrning. Du hanterar ett flertal projekt samtidigt och ansvarar för projektens framdrift.

Arbetsuppgifterna innefattar även:
  • framtagning av materialsammanställningar, arbetsinstruktioner, konstruktioner och tillståndsansökningar
  • framtagning av kostnadskalkyler och bygghandlingar
  • kontakt med markägare och myndigheter
  • hantering av markvärderingar samt utföra nätberäkningar
Beroende på tidigare erfarenhet finns stora möjligheter att anpassa rollen efter kunskap och intresse.
Beredskap ingår i tjänsten.

Profil
Vi tror att en utbildning inom el eller elkraft är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du är diplomerad EBR-beredare samt har några års erfarenhet från liknande arbeten. Vi välkomnar dock även sökande som nyligen tagit examen inom elkraft eller arbetat några år som distributionselektriker och är redo att ta nästa steg i karriären.
Vi ser positivt på om du har utbildning inom ESA, EBR eller Arbete på Väg.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda datakunskaper, gärna inom Mirakelbolagets produkter.
Som person tror vi att du är trygg och stabil med god problemlösningsförmåga. Vi förutsätter också att du är noggrann, strukturerad och har stort fokus på säkerhet.
B-körkort är ett krav.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren