Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Projektledare till VSAB Lidköping

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en driven projektledare? Trivs du med att samordna företagets interna och externa kontakter? Vill du vara en del av ett team som har fokus på kund och kvalitet?
Då kanske jobbet som projektledare hos Västsvenska stålkonstruktioner AB kan vara något för dej!

Din framtida arbetsgivare
Västsvenska stålkonstruktioner AB (VSAB) levererar stålstommar till byggprojekt. Vi tar oss an såväl stora som komplexa projekt och vet att ett nära samarbete med våra uppdragsgivare ger bäst resultat. För att lyckas i vår fortsatta gärning krävs engagerade och kunniga medarbetare och en verksamhet i världsklass.
Med ett strukturerat arbetssätt, i kombination med bred kompetens inom stålstommar och stålentreprenader, fungerar VSAB som en effektiv och lyhörd samarbetspartner för bygg- och anläggningsmarknaden.
Vill du vara med på den fortsatta resan?

Om företaget
Vi kan mycket. Och lite till!
VSAB är ett ärligt och ansvarsfullt företag med stor kompetens och erfarenhet. Som jobbar hårt för att tillsammans med kunden omvandla erfarenhet till nya väl genomförda projekt. VSAB kan hantera såväl stora som komplexa projekt och vet att ett nära samarbete med uppdragsgivare ger bäst resultat.

Huvudkontoret ligger vid Vänerns strand i Lidköping. I anslutning till huvudkontoret ligger fabriken, där IQB stomsystem och även andra typer av stålentreprenader, så som modulbyggnad och infrastrukturprojekt tillverkas.

VSAB har en egen konstruktionsavdelning, där IQB Stomsystem projekteras samt drivs och utvecklas.

Läs gärna mer på www.vsabgruppen.se

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Projektledare ansvarar projektplaner, tidsplanering, kapacitetsplanering och dokumentation för projektet. Rollen erbjuder ett omväxlande arbete med löpande avstäningar med kund, interna informationsmöten, avstämningar med konstruktörer, montageledare, projektering, inköp och produktion

VSAB står tryggt i sina värderingar: vi tar ansvar - vi är ärliga - vi samverkar och är lyhörda - vi samarbetar och hjälper varandra - vi är lönsamma. Som projektledare har du en viktig del i att såväl interna som externa kunder och kontakter känner att värderingarna genomsyrar allt arbete.

Bygga och vidareutveckla goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer

Du rapporterar till VD och placering är i fabriken i Lidköping. Visst resande ingår i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker en projektledare som kan ta ansvar för att driva projekt framåt med starkt ledarskap och resultatfokus.
Du har en relevant teknisk utbildning eller bakgrund och goda kunskaper och erfarenheter inom projektledning. God förståelse för konstruktion, hållfasthet samt framtagning av ritningar är meriterande. Kan du navigera i de vanligaste CAD och beräkningsprogrammen är det en fördel. Du har tidigare ledarerfarenhet och förmåga att coacha ditt team till att prestera mot både externa och interna kunder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är van vid att föra kunddialoger och trivs med att arbeta nära kunden samt har erfarenhet från byggindustrin. Självklart är det också positivt om du har kunskap inom entreprenadjuridik, förhandlingsteknik, kalkyl och försäljning.

Som person är du förtroendeingivande och får saker genomförda snabbt utan att tumma på kvaliteten. Du förstår dig på konstruktion väl utifrån ett produktions- och kundperspektiv och motiveras av att coacha och samarbeta med andra.

Hos oss får du möjlighet att ha nära till påverkan och förbättringar och se direkta resultat av dina och ditt projekt-teams insatser. Vi har jordnära och engagerade medarbetare och dessutom en produktportfölj och nyutveckling som står sig väl i konkurrensen. För oss är kvalitet och hög servicenivå mot våra kunder ledord och vi håller det vi lovar. Låter det intressant?

Är detta din perfekta match?
Trivs du i en miljö där du får bygga starka relationer? Är du en person som gillar att hålla igång projekt där man får vara med och se slutresultatet? Är du naturligt intresserad av konstruktion och byggnation?
Då kan detta vara din perfekta match, välkommen med din ansökan!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 8 augusti 2024.. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Holm på johan@effektiv.se

Sökord
Projektledare, VSAB, Lidköping, Stålkonstruktioner, Projekt, Ledning, Bygg, Kundrelationer

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.