Hoppa till innehåll

Eventansvarig - föräldravikariat

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du utveckla Kosta tillsammans med oss?

Då är du välkommen att söka vikariat-tjänsten som eventansvarig på Destination Kosta.

Vi söker dig som har vana av att organisera event, som kan samordna mångas intressen och engagemang och som har driv och energi att utveckla Kosta som destination tillsammans med oss.

Kosta attraherar idag ca en miljon besökare om året för konferens och för privata upplevelser. De senaste tio åren har New Wave Group investerat drygt 500 mkr i platsen så som Kosta Boda Art Hotel, ett nytt handelsområde, Kosta Lodge & Kosta Safaripark. Ytterligare investeringar väntar de kommande åren för att förstärka Kosta som en mat-, glas- och upplevelsedestination.

Som eventansvarig kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med övriga verksamheter i Kosta. Du kommer planera och genomföra evenemang som du är huvudansvarig för (Julmarknad, Höst och Påskmarknad, Shoppingkväll, Familje- & barndag mfl) men även evenemang i samarbete med andra enheter som Glasriket Glöder & Konstglashelgen. I detta ansvar ingår även rekrytering av personal vid behov.

Du ska vara målinriktad, affärsmässig, lösningsorienterad och strukturerad samt gärna ha erfarenhet av turismnäringen sedan tidigare. Som person bör du vara van vid att ha många bollar i luften och agera spindeln i nätet med många kontakter. Tillsammans med övriga anställda på Destinationen tar du ansvar för utvecklingen av destinationen och marknadsföringen av Kosta.

Sista ansökningsdag 15 maj med tillträde efter överenskommelse.

Du mailar din ansökan till: johanna.rydell@destinationkosta.se


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se