Hoppa till innehåll

Oprativ Teamledare till vår lego verkstad.

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Som Teamledare för Embtec kommer du att spela en avgörande roll i att fortsätta utveckla, förankra och implementera företagets övergripande strategi i vår legoverkstad. Du leder hallen med starkt fokus på förbättring, utveckling. Du säkerställer att verksamheten har rätt förutsättningar, struktur och styrning för att nå uppsatta och kommande mål.


Du ansvarar för att leda en grupp av 6st medarbetare och skapa engagemang, motivation och genomförande kraft. I gruppen är ni tre Teamledare som jobbar tätt ihop med produktionschefen för att nå våra mål.

Om dig

Vi söker dig som har en motiverande, inkluderande och drivande ledarstil. Personliga egenskaper såsom prestigelöshet, ödmjukhet och handlingskraft sätter vi stort värde på. Din förmåga att skapa trygghet och tillit, vara en tydlig lagspelare samt leda dialog med våra medarbetare kommer att vara avgörande.

Du har god erfarenhet inom svetsteknik, konstruktion för att kunna leda arbetet på ett kvalificerat och målinriktat sett. I tidigare roller har du drivit, alternativt varit bidragande i tillverkande produktion med goda resultat. Vi ser gärna att du har haft ett övergripande ledarroll för en enhet eller liknande. Har du erfarenhet av tillverkande industri eller logisikterfarenhet är det meriterande. Likaså är erfarenhet av ledande av projekt, lean arbete samt 5S.

Om Embtec

Hos oss har vi ett stort engagemang och vilja, är lojala och prestigelösa med ett mycket gott samarbetsklimat. Med en hållbar och cirkulär affärsmodell vill vi vara den drivande parten i omställningen till hållbara lastbärarflöden. Vår långa erfarenhet och med stor kompetens kring reparation, återbruk och återvinning, bidrar vi till att bygga ett hållbart samhälle. Vi står inför en tillväxtresa där du får möjlighet att tillsammans med oss skapa rätt förutsättningar och rimliga men självklart även utmanande målsättningar.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se