Hoppa till innehåll
BIM Kemi Sweden AB logotyp

BIM Kemi söker Underhållsansvarig till vår anläggning i Stenkullen

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten som underhållsansvarig

Som Underhållsansvarig för BIM Kemi Sweden AB är du en viktig del av BIMs producerande enhet i Stenkullen. Du ser till att våra maskiner och utrustning fungerar och uppfyller de krav som finns. Du är strukturrad och ordningssam, men även flexibel för att hantera mer akuta ärenden. Du kommer rapportera till Produktionschef i Stenkullen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarområden är:

  • Se till att vi har en säker och stabil utrustning inom produktion

  • Löpande underhåll enligt plan

  • Upprätta årlig UH-plan tillsammans med produktionschef

  • Utföra de kontroller och aktiviteter som bestämts

  • Ha kontakt med besiktningsorgan och tillsammans med dessa utföra de besiktningar som krävs

  • Ansvara för inköp av reservdelar och annan utrustning inom budgetram

  • Ansvara för kontakter med entrepenörer, samt leda dessa då de utför arbeten hos oss

  • Delta i, samt utföra/leda investeringsprojekt

  • Ansvara för att ång- respektive hetoljepannor fungerar, underhålls och besiktigas

Kvalifikationer & Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen tycker du om att ha ett omväxlande arbete. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik. Struktur, men även en förmåga att hålla många bollar i luften, är egenskaper som kommer krävas. Du behöver ha ett gott ordningssinne, kunna ta egna initiativ, vara svetskunnig (framförallt TIG), vara van att arbeta praktiskt och tycka om att arbeta både med stort och smått.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Låter det här som en arbetsplats för dig? Härligt, välkommen med din ansökan www.bimkemi.com Vänta inte med din ansökan, intervjuer och urval sker löpande.

Om oss

BIM Kemi är en snabbväxande, innovativ tillverkare av specialkemikaler till pappers- och massaindustrin. Vårt fokus är att skapa mer värde från färre resurser och använda världens begränsade resurser mer effektivt. Tillsammans med våra kunder och partners ska vi bidra till att göra livet på jorden mer hållbart, hälsosamt och inspirerande. Vårt erbjudande bygger på ett starkt engagemang för att hjälpa kunder inom massa- och pappersindustrin att på ett hållbart sätt underhålla och utveckla sina naturresurser och råvaror. Vi är ett entrepenöriellt familjeföretag, grundat 1973, med långsiktigt fokus på innovation, kundorienterad flexibilitet och hållbarhet. Vi är cirka 220 anställda som arbetar över hela världen. Våra lokala verksamheter inkluderar Sverige, Norge, Finland, England, Tyskland, Polen, Belgien, Tjeckien, Portugal, Frankrike, Sydafrika och dedikerade agenter och distributörer i de flesta övriga massa- och papperstillverkningsländer. Vårt huvudkontor ligger i Stenkullen nära Göteborg, där du även hittar vår centrala FoU-avdelning, kundtjänstlabb och en av våra fem produktionsenheter.

BIM Kemi Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren