Hoppa till innehåll

Gruppchef - Smile Landskrona

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till vår klinik i Landskrona söker vi nu en gruppchef. Rollen somgruppchef på Smile Landskrona är en ny roll där du tillsammans med platschefen Angelica Elmberg kommer driva vår fina klinik framåt.Missa inte möjligheten att bli en del Smile Tandvård - Sveriges största privata tandvårdskedja!

Att arbeta som gruppchef hos Smile Tandvård

I tjänsten som gruppchef har du operativt ansvar och leder det dagliga arbetet för tandsköterskor och team service på kliniken i Landskrona.I tjänsten arbetar du även kliniskt en viss tid av din tjänst. Omfattningen av det kliniska arbetet varierar över tid och period, men kan komma att utgöra ca. 50% av din heltidstjänst. På kliniken bedrivsbehandlingar inom allmäntandvård, akuttandvård, barn- och ungdomstandvård, osynlig tandställning (Invisalign), tandblekning och estetisk tandvård.

Tillsammans med platschefen planerar, leder och utvecklar du kliniken på kort och långsikt utifrån Smiles vision, mål och värdegrund. Tillsammans leder ni kliniken i arbetet mot att ständigt förbättra kundbemötande, nå budgetmål och ha ett högt medarbetarengagemang. Mycket av ditt dagliga arbete är även att se till att dina kollegor är uppdaterade på aktuell information samt att rutiner efterföljs.

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Schemalägga arbetstider, planera bemanning och hantera ohälsa och frånvaro på kliniken
  • Leda medarbetar- och lönesamtal. Lönesättning sker i samråd med Platschef
  • Tillsammans med platschef ansvara för rekrytering, onboarding och offboarding av medarbetare
  • Kvalité- och arbetsmiljöarbete
  • Optimera tidsbokningsplanering
  • Service och underhåll
  • Systematiskt förbättringsarbete

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som ledare inom Smile ser vi att du leder med ett stort engagemang, inlevelse och empati. Vi tror att starka team med en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat är grunden till en välmående klinik generellt. Som gruppchef ser vi att du trivs i en miljö med koordinering, medarbetare, patient och kvalité i fokus. I rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, prestigelös och harsamarbete som högsta prioritet.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du innehar:

  • Klinisk tandvårdsbakgrund
  • Ledarerfarenhet genom utbildning eller tidigare ledarroll
  • Talar och förstår god svenska

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling.

Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, en förmånsportal med flertalet rabatter och erbjudanden mm.

Smile Tandvård har en stark drivkraft; att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi är stolta över att såväl fått ta emot såväl utmärkelsen Årets Karriärföretag 2024 som Great Place To Work. Dessa utmärkelser har vi fått ta emot utifrån vårt framträdande arbete med rekrytering, Employer Branding och hur vi fokuserar på våra medarbetare under hela medarbetarlivscykeln. Hos Smile satsar på vi dessutom utbildning och utveckling som en del av vårt kompetensutvecklingsarbete då vi vet vikten av att förvalta och utveckla kompetens, för att bidra till hållbara medarbetare och team samtidigt som vi gynnar verksamhetens utveckling.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se