Hoppa till innehåll

Senior CNC-operatör

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter
Som Arborrare kommer du från råämne med hjälp av ritning tillverka kundspecifik detalj i CNC-styrda arborrverk. Styrsystem Tosnuc. I arbetsuppgifterna ingår
  • Verktygsberedning
  • Programmering
  • Ställ
  • Tillverkning
  • Kontrollmätning
  • Efterbearbetning
Arbetstiden är förlagd dagtid under introduktion och går därefter över till 2skift. 

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har någon form av verkstadsteknisk utbildning och/eller har några års erfarenhet av liknande arbete. Vi erbjuder utbildning på arborrverk för rätt person. Vi tror även att du innehar ett tekniskt intresse som du gärna vill utveckla.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska språket, både i tal, skrift och läsförståelse.

Personliga egenskaper
Vi tror du har en god samarbets- och initiativförmåga samt att du är inställd på att ha mångskiftande och varierande arbetsuppgifter. Du som person är nyfiken, noggrann, ansvarstagande och självgående. För att trivas i rollen tror vi att du trivs i verkstadsmiljö och att du gärna ser dig själv utvecklas i rollen.

Höganäs Verkstad AB
Höganäs Verkstad AB har idag ca 55 anställda och omsätter ca 80 miljoner och är certifierade enligt ISO 9000, ISO 14000 och EN-1090, ISO3834-2. Höganäs Verkstad har sin huvudsakliga verksamhet inom legotillverkning av plåtkonstruktioner och maskindetaljer genom svarvning, fräsning, svetsning och bockning, av alla typer av metaller

Ansökan
I denna process har Höganäs Verkstad valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Evelina Andersson på telefonnummer: 0709-683036 eller via mejl: Ean@jksgroup.se.

Välkommen med din ansökan! 
 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se