Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Kranförare och anläggare - CAMI

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

I rollen som Kranförare är du en nyckelspelare i CAMI’s leveranskedja, där du ansvarar för att rätt produkter hamnar på rätt plats i rätt tid. Du är behjälplig med kranen vid på- och avlastning av företagets produkter och assisterar även vid vissa montage ute i fält. Utöver detta ansvarar du för dialogen med kunderna där du själv kommunicerar lastbilens ankomst, försening och övrig information. Mer konkret arbetar du med:
  • Planering av körning
  • Kommunikation med intern och extern personal
  • Anläggningsarbete och montage
Om dig

CAMI söker efter dig som är flexibel och prestigelös då rollen kommer innefatta både montage och körningar. Som person behöver du ha en förkärlek för hårt arbete där du tillsammans med dina kollegor uppnår förstklassiga resultat. Vi tror även att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och att du är kommunikativ både mot kunder och kollegor. Utöver detta krävs:
  • Rent belastningsregister då många jobb är säkerhetsklassade
  • C-kort med erfarenhet av godskörning
  • Flytande kunskaper i svenska språket
Utöver detta är det meriterande ifall du:
  • Arbetat fysiskt med någon typ av montage / anläggning
  • Arbetat med stängsel eller områdesskydd tidigare
  • Har vana av kran- eller maskinarbete
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Landskrona, Asmundtorp

Omfattning: 100%

Arbetstider: Dagtid

Lön: Enligt byggnadsavtal

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på robin.nordlund@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lastbilschaufför, transport, C-Chaufför, C-Kort, montör, anläggning, betong, gjutning, stängsel, staket, montage, Landskrona, Helsingborg, Malmö, Lund, Svalöv, Eslöv.
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CAMI Stängsel AB är en helhetspartner som förser sina kunder med lösningar inom stängsel, staket, larm, grindar och övriga områdesskydd. Bolaget är verksamma i hela södra Sverige och har kontor bland annat i Landskrona, där även din tjänst kommer att utgå ifrån.

CAMI är en platt organisation som är stolta över att ha högt i tak och en stark gemenskap. Bolaget är totalt 40 anställda vid verksamheten i Landskrona och söker nu efter sin nästa kollega. Läs mer om bolaget på deras hemsida: https://cami.se/