Hoppa till innehåll
LBC-Ängstorp AB logotyp

VD till LBC-Ängstorp i Laholm

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

LBC-Ängstorp har över 80 års erfarenhet i branschen och vi fortsätter att utvecklas och blicka framåt. Nu söker vi en VD som kan leda oss in i framtiden med ny energi, innovativa idéer och driv. Vi letar efter dig som brinner för att kombinera ledarskap med operativt arbete, och som har en bevisad förmåga att utveckla och implementera strategier för tillväxt och effektivitet. Vi erbjuder dig chansen att sätta din prägel på vår organisation!

I rollen som VD...

kommer du att leda ett företag med ett brett utbud av tjänster inom transport och byggentreprenad. Vi arbetar med företag, kommuner och privatpersoner och vårt mål är att fortsätta vara det självklara valet för våra kunder. Du blir chef över en organisation med cirka 45 anställda, som engagerar totalt 120 personer med våra ägare och har en omsättning på omkring 150 miljoner kronor. Vi strävar alltid efter att leverera lösningar som möter och överträffar våra kunders förväntningar.

I rollen som VD har du en nyckelroll i att leda både det långsiktiga och det dagliga arbetet. Du inspirerar och leder vårt team, samtidigt som du bygger och underhåller starka relationer med både kunder och partners.

Dina viktiga ansvarsområden inkluderar:
  • Strategisk Ledning och Planering: Utveckla och genomföra tillväxtstrategier, analysera marknadstrender för att identifiera nya affärsmöjligheter och säkerställa att verksamheten stämmer överens med företagets vision och mål.

  • Finansiell Ledning: Säkerställa företagets ekonomiska hälsa genom budgetering, prognos och kostnadskontroll. Maximera lönsamheten genom att identifiera affärsmöjligheter och effektivisera kostnader. Rapportera till styrelsen om företagets finansiella status och framtidsutsikter.

  • Personal Ledning och Utveckling: Bidra med ny energi till bolaget, leda och utveckla personalen för att främja engagemang, motivation och professionell tillväxt.

  • Kundrelationer och Försäljning: Upprätthålla långsiktiga relationer med nyckelkunder och affärspartners samt säkerställa hög kundnöjdhet.

  • Riskhantering och Efterlevnad: Identifiera och hantera risker som kan påverka företagets verksamhet eller rykte samt säkerställa efterlevnad av lagar, regler och branschstandarder.

För att lyckas i rollen har du...
  • Dokumenterad erfarenhet av ledande befattningar, gärna med fokus på försäljning och affärsutveckling.

  • En inspirerande ledarstil som motiverar och engagerar personal på alla nivåer, vilket skapar en positiv arbetsmiljö och ökar teamets prestationer.

  • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter, både internt och externt, för att stärka relationer och driva framgångsrika affärer.

  • Ett analytiskt och strategiskt tänkande som möjliggör snabba och välgrundade beslut, vilket driver företagets tillväxt och lönsamhet.

  • En djup affärsförståelse och en passion för att kontinuerligt förbättra och utveckla verksamheten med ett starkt fokus på försäljningsmål och kundnöjdhet.

Om LBC-Ängstorp

Vårt företag startade på 40-talet med ett kungligt påbud och har vuxit från små lastbilar till moderna ekipage som klarar 40 ton. Vi möter alltid kundernas behov med specialiserade fordon som effektivt löser utmaningarna. Idag erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, allt för att ge bästa möjliga service.

Läs gärna mer på vår hemsida: www.lbc-angstorp.se

Är du intresserad... 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV, alternativt med din LinkedIn URL. Urval kommer ske efter semestrarna med start 12/8. Men sista ansökningsdag är 31/8 2024.

För att garantera en rättvis och icke-diskriminerande rekryteringsprocess tar vi ej emot personliga brev. I stället kommer relevanta kandidater att få svara skriftligt på samma frågor för att säkerställa lika möjligheter att förklara sin erfarenhet relaterad till rollen.

I den här rekryteringen samarbetar LBC-Ängstorp med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

Lokalisering: Laholm

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

LBC-Ängstorp AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren