Hoppa till innehåll

Fordonsmontör till Laholm

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Har du ett intresse för bilar och fordon? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en kunnig fordonsmontör till uppdrag om 6 månader med goda möjligheter till förlängning hos vår kund strax utanför Laholm. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som industriarbetare

Vi söker just nu dig med erfarenhet eller stort kunnande inom fordon. Har du arbetat som mekaniker eller montering inom fordon? Har du erfarenhet av elarbete eller bygger du om egna bilar i garaget? Har du erfarenhet som svetsare? Är duvan vid verktyg och ritningsläsning?Vi söker personer med ett brinnande fordonsintresse och ett brett kunnade. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats och ett arbete förlagt till dagtid. Här finns möjlighet till en långsiktig placering och goda möjligheter till utveckling.

Är du rätt för rollen som industriarbetare?

Vi på Jobandtalent söker dig som har b-körkort och kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion, lager, svets, byggnation eller montering är detta meriterande. Du bör vara händig och van vid att hantera verktyg. Har du ett brinnande fordonsintresse är detta ett stort plus! Utbildning på fordonsprogrammet, eller inom el är en fördel.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett effektivt arbetssätt. Du bör vara arbetsam och sätta stor vikt vid att vara på plats och att alltid göra ett bra jobb.Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivningoch att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

Om vår kund

Trevligt och familjärt företag strax utanför Laholm. Här finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nina Kapsimalis via e-post: nina.kapsimalis@jobandtalent.com eller telefonnummer: 0768654699.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Uppdragslängd:6 månader med goda möjligheter till förlängning

Placeringsort: Laholm

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (101 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se