Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lastbilschaufför till sommaruppdrag

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi efter en lastbilschaufför till sommaruppdrag på LPM potatis i Laholm!

Om tjänsten
I din roll som lastbilschaufför kommer du att leverera potatis till kunder runt om i södra Sverige, med utgångspunkt i Laholm.
Du tar dig ut på vägarna och kör olika slingor varje dag till butiker och grossister mellan Malmö och Halmstad. Det kan även förekomma lastning ute i fält hos LPM potatis odlare på vackra Bjärehalvön. Tunga lyft kan förekomma, du har naturligtvis hjälp av din truck som är med på turen.
Du arbetar 8 h/dag, arbetstiderna är mellan kl 03.00 och 19.30, fem dagar i veckan inklusive varannan helg (lördag eller söndag).
Arbetet är förlagt från v.26-37 samt några introduktionsdagar v25.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten som lastbilschaufför krävs det att du har CE-körkort samt erfarenhet av att köra lastbil och självklart har du digitalt förarkort och YKB. Du trivs med ett varierat arbetsschema.
Som lastbilschaufför på LPM potatis är det du som är ansiktet utåt, vilket innebär att du behöver vara serviceminded och bjuda kunderna på ett leende. Du talar och skriver obehindrat på svenska.
Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LPM potatis
LPM Potatis är ett företag som köper in, förädlar och distribuerar potatisprodukter till butiker, grossister och restauranger. Vår anläggning ligger i Trulstorp, Laholm - vackert beläget endast några kilometer från Mellbystrand. LPM Potatis är ett familjeföretag som startade 1976.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736-84 76 63, mån-fre, kontrostid.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.