Hoppa till innehåll
Pritecvaculyft AB logotyp

Verkstadsmekaniker till Pritec Vaculyft, Kungsbacka

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mattias Bengtsson
Email
Vi söker nu en erfaren verkstadsmekaniker för tillverkning av lyftverktyg. Är du nyfiken på en ny utmaning och trivs på ett mindre bolag med familjär stämning kan du vara den vi söker!

Som verkstadsmekaniker hos oss kommer du att arbeta självständigt med svets, svarv, fräs och bock på verkstadens konventionella maskiner. Du kommer producera delar och detaljer från ritning samt även återskapa befintliga detaljer. Material som hanteras är stål, rostfritt och aluminium.

För att passa bra in i denna tjänst ska du ha längre erfarenhet som verkstadsmekaniker och stor vana av svetsning. Då vi arbetar mestadels med enstyck/handmatat från ritning ser vi ser gärna att du har god kännedom gällande denna typ av arbetssätt.

Vi erbjuder dig en anställning på heltid med arbetstid måndag till fredag. Visst helgarbete förekommer. Vår kultur kännetecknas av prestigelöshet, flexibilitet och ett utvecklingsinriktat tänk. Är du vår nästa kollega?
Pritecvaculyft AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pritec Vaculyft är specialiserade på lyft- och materialhantering. Vi tillverkar och säljer maskiner och utrustning med ekonomi, ergonomi och användarvänlighet i fokus. Vi har nästan 40 anställda och våra lokaler finns vid Fjärås Station, nära motorvägsavfarten.