Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Lackförman / Billackerare

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en erfaren billackerare som dessutom trivs med att leda och coacha andra? Då är det kanske dig vi söker som lackförman till Bilia i Kungsbacka.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I tjänsten arbetar du som coach inom lackering och är samtidigt aktiv som billackerare i verkstaden. Som förman ansvarar du för att det dagliga lackeringsarbetet på verkstaden fungerar och flyter på. I stort består dina arbetsuppgifter som förman av att:
  • Gå igenom lackkalkyler.
  • Kontrollera kulör och notera "greyshade" på arbetsordern när objektet kommer till lackeringen.
  • Följa planeringen och säkerställa produktion i Cab Plan och på golvet.
  • Flytta resurser vid behov.
  • Säkerställa produktionskvalitet och att rätt arbetsmetod används.
  • Samarbete med "Andon"
  • Beställning av material.
Arbetsuppgifterna som coach utgör ca 20-25% av arbetet.

Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering.

Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot lackering. Vi tror att du har några års erfarenhet inom lackering samt goda kunskaper inom yrket. Har du tidigare haft en arbetsledande roll är detta meriterande. God datorvana är en förutsättning och B-körkort är ett krav. Som person är du utvecklingsinriktad och har ett coachande förhållningssätt, är självständig och tycker om att leda och stötta andra människor och se dem växa.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilias anläggning i Kungsbacka.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren