Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Fordonstekniker till ny Mercedesanläggning

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba på en ny toppmodern Mercedesanläggning?


Hedin Bil söker nu två passionerade Fordonstekniker till vår toppmoderna, helt nya Mercedes-anläggning i Varberg. Anläggningen håller just nu på att färdigställas och invigning är planerad i september.

Hos oss blir du en del av ett kunnigt team på 12 personer som alla delar en stor passion för fordon och fordonstjänster. Anläggningen är utformad efter ett nytt koncept där kundens upplevelse står i fokus, med toppmoderna lokaler och utrustning för att möta alla förväntningar.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö och möjligheten att arbeta med erfarna och engagerade kollegor.
Välkommen till Hedin Bil - där din kompetens och vårt engagemang skapar framtidens fordonstjänster!

Arbetsuppgifter
I rollen som Fordonstekniker kommer du i huvudsak få arbeta med:
  • Felsökningar
  • Motorservice
  • Underhåll
  • Reparationsarbete
På vår nystartade verkstad i Varberg kommer du främst att arbeta med bilmärket Mercedes. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en framåtsträvande organisation med fokus på kundnöjdhet och arbetsglädje.

Nyckelkompetenser/förmågor
  • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete
  • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete är meriterande
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort
Som person är du

Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att anpassa dig till nya situationer. Du blir en del av ett sammansvetsat team och det är självklart att du är en lagspelare som bidrar till det goda samarbetet.

Varför arbeta med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.