Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

HR-ansvarig till Keller Grundläggning

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du bred erfarenhet inom HR och har arbetat med uppgifter såsom fackliga förhandlingar, operativt arbete inom rekrytering och brinner för att utveckla HR-processer? Då kan denna möjlighet vara för dig! Keller Grundläggning letar nu efter en HR-ansvarig som kan ta sig an denna roll på deltid, med en omfattning på 60%. Om du för närvarande har annan sysselsättning och letar efter en spännande möjlighet - skicka då in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Som HR-ansvarig är din roll att främja utvecklingen av företaget och organisationen genom att både utveckla nya HR-processer och förbättra befintliga. Du agerar som ett stöd för cheferna och lyssnar aktivt på medarbetarnas behov och synpunkter. Dessutom ansvarar du för att driva de operativa uppgifterna inom rekrytering, introduktion av nya medarbetare, hantering av medarbetarhälsa och rehabilitering, samt att ta hand om individuella ärenden och arbetsrättsliga frågor. Du säkerställer också att företaget upprätthåller överenskommelserna i de kollektivavtal de har ingått genom sin arbetsgivarorganisation. I din roll kommer du att arbeta nära och rapportera direkt till VD:n och samarbeta med andra HR-funktioner inom koncernen.

Du erbjuds

 • En roll som ger dig möjlighet att vara självgående och ta eget ansvar för ditt arbete
 • En roll där du har möjlighet att påverka och förbättra HR-processer
 • Att bli en del av ett företag med en positiv och öppen företagskultur
 • Ett bra förmånspaket


Kvalifikationer
 • Har en YH-/ eller högskoleutbildning inom HR eller likvärdig
 • Har minst 5 års erfarenhet från en likvärdig roll
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Arbetat med Byggföretagens kollektivavtal
 • Talar och skriver obehindrat på tyska och norska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Driven
 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Lösningsorienterad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se