Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Löne-och personaltjänst ledig hos OSCAR HANSON VVS

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Spindeln i nätet, många bollar i luften, ordning, reda och allt det där. Klyschorna är många och användbara i denna tjänst. Vi söker dig som är genuint intresserad av lönearbete och personalfrågor. Är du en ordningsam lagspelare som tar ansvar för ditt självständiga arbete? Då kan detta vara en spännande tjänst för dig! Välkommen att läsa vidare nedan och varmt välkommen till vårt team.

Din framtida arbetsgivare
Oscar Hanson VVS är ett tryggt och stabilt företag som funnits i över 100 år och är marknadsledande inom VVS i regionen. Nyfiken? Läs gärna mer på www.ohvvs.se

Vad erbjuder rollen?
Du kommer i första hand att arbeta med löpande löneberedning för våra drygt hundra anställda, ett arbete som kräver servicetänk och noggrannhet. Bortsett från det erbjuder denna tjänst att som anställd få bidra med din kunskap inom mer HR-relaterade frågor såsom: kollektivavtal, regelverk kring ledigheter och frånvaro samt andra frågor som rör personal.
Tjänsten vill vi beskriva som ganska bred då arbetet med löner är koncentrerat till löneperioder och där du övrig tid agerar prestigelöst i annat arbete gällande personalfrågor och relaterade administrativa uppgifter. Rollen är en servicefunktion där du blir ett bollplank och en supportfunktion för chefer och anställda.
All administration sker i vårt branschunika affärssystem, Hantverksdata Entré. Rutiner och metodik är väl fungerande. Tjänsten innebär kontakt med många medarbetare. Du rapporterar till Ekonomichef
Placeringen är på Oscar Hanson VVS huvudkontor i närheten av Högskolan i Halmstad. Tjänsten är tänkt som heltid, deltid kan dock diskuteras


Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för löner och frågor kring personal. Erfarenhet är meriterande, men framför allt behöver du ha god administrativ vana och lätt för att använda olika IT-system. Du är intresserad, kunnig och hanterar löneadministration med glädje. Du trivs med noggrant arbete och har en stark förmåga att hantera siffror.
God kommunikativ förmåga och social kompetens är avgörande för att lyckas i denna roll. Vår företagskultur är familjär och inkluderande, vi ser att du delar dessa värderingar.
Som person är du social, hjälpsam, noggrann, ordningsam och strukturerad. I arbetet kommer din ödmjukhet och servicekänsla underlätta för dig, att du samtidigt är självgående gör att du klarar dig väl i denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har minst gymnasial utbildning, eftergymnasial utbildning ser vi som meriterande men inte nödvändig. Utöver utbildning kommer dina tidigare arbetslivserfarenheter från liknande arbete väl till pass. Microsofts grundpaket hanterar du utan problem och självklart ingår det även ett lönehanteringssystem som du ganska enkelt lär dig att hantera. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både skriftligt och muntligt.


Är detta din perfekta match?

Du erbjuds en anställning i vårt administrativa team på Oscar Hanson VVS, ett tryggt och stabilt företag som funnits i över 100 år och är marknadsledande inom VVS i regionen. Tillsättning sker efter överenskommelse.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 04 08 2024 Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Madeleine Neidert på madeleine@effektiv.se

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.