Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Sales Backoffice Support till Energy Rental i Kungälv

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Sales Backoffice Support till Zeppelin Energy Rental i Kungälv

Vi utökar nu vårt team inom Sales Support!
Vi söker dig som vill vara med i vårt team där du som medarbetare och vår kund står i fokus. Zeppelin Energy Rental erbjuder ett spännande uppdrag som Sales Backoffice Support där du får en viktig roll för vår försäljningskedja.
Den vi söker kommer i huvudsak att arbeta med att ge säljteamet dagligt administrativt stöd i form av offerter, stöd vid marknadsföringsaktiviteter samt kundrelationer, där arbete i systemet M3 samt andra relevanta affärssystem ingår som viktiga delar. Fakturering till kund, betalningsuppföljning och plocklistor till våra tekniker ingår också i uppdraget.

Kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen behöver du ha minst två års erfarenhet av administrativt arbete samt god förmåga att hantera datorn som ett viktigt verktyg i arbetet, främst MS Office samt M3 eller ett annat liknande affärssystem. Du besitter god förmåga att bemöta kunder, kollegor och leverantörer. I detta arbete är det viktigt att kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Har du branscherfarenhet är det meriterande.

Som person är du positiv och lösningsinriktad, noggrann i ditt arbete och uppmärksam på detaljer. Du är ansvarskännande, självgående och försöka att alltid ha en helhetssyn och få ordning på hela flödet. Du är välorganiserad och kan arbeta självständigt så väl som tillsammans med andra.

Vill du veta mer?

Kontakta Kristian Antalsson, Depot & Fleet Manager

Kristian.Antalsson@zeppelin.com, 070-6941915

Vi erbjuder

  • Varierande arbete i ett spännande bolag med en stark tillväxt.
  • Du får möjlighet att representera av världens starkaste varumärken.
  • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Intresserad?
Skicka in din ansökan senast 2024-09-20. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om oss:

Zeppelin Energy Rental är en av Sveriges ledande leverantörer av hyrlösningar för kraftförsörjning och temperaturkontroll. Men framför allt är vi en grupp individer som bidrar med vår personliga och professionella energi till varje projekt runt om i Sverige. Vi är alla engagerade experter som vill veta allt och inte tar något för givet. Mer information finns på www.energyrental.se

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.