Hoppa till innehåll
Byggnadsvision L.H AB logotyp

Snickare sökes

Publiceringsdatum
31 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Snickare till heltidstjänst sökes.

Om oss:
Byggnadsvision L.H AB är ett byggföretag som grundades 2018.
Vår vision är att erbjuda högkvalitativa bygg och renoveringsprojekt där vi ständigt arbetar efter att hjälpa våra kunder på bästa sätt.
Vi känner en stor yrkesstolthet i det vi gör för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder. Vi utgår ifrån kungälv/kode och arbetar främst kring områden så som Tjörn, Orust, Stenungsund, Kungälv, Göteborg med omnejd.

Arbetsbeskrivning:
Efterfrågan är större än vår nuvarande kapacitet och vi behöver därmed anställa fler snickare till vårt team. Vi söker dig som är snickare och med ett stort driv och engagemang.

Vi erbjuder en väldigt varierad arbetsplats med högt tempo och god sammanhållning. Då vi är ett litet företag med 2 anställda så är det viktigt att du kan arbeta både i grupp men även självständigt. Hos oss blir du en viktig medarbetare med en bred och varierande roll. Som snickare kommer du att arbeta efter ritningar samt arbeta med allt ifrån Badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, altaner, nybyggnation, renoveringar och tillbyggnationer av hus.

Vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet. Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Vi ser gärna att du arbetat ett par år i branschen och är självgående då du även kommer arbeta självständigt ibland och kommer behöva ta egna initiativ samt inte är främmande för problemlösning. Det är även viktigt att du drivs av att vara delaktig i projekt och kan arbeta i team. Det är av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande samt har ett serviceinriktat arbetssätt och känner yrkesstolthet i det du gör.

Vi erbjuder:
  • Friskvård
  • Företagshälsovård
  • God företagskultur
Kvalifikationer:
  • Snickare, minst 5 års erfarenhet
  • Kunna läsa/förstå ritningar
  • Vara självgående
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • B-körkort (B96 och/eller BE är ett plus)
  • Yrkesbevis är meriterande
Anställningsvillkor:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Omfattning: 100%.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön:
Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan:
Varmt välkommen att skicka din ansökan till Info@byggnadsvision.com
Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande och anställning kan komma att ske under rekrytering. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Kontakt:
Andreas Högberg, ägare - 0733647582
Daniel Lundh, ägare - 0701476765
Info@byggnadsvision.com
www.byggnadsvision.se
Byggnadsvision L.H AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren