Hoppa till innehåll

Nattugglor till hälsa och sjukvård i Krokom

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Distriktssköterskor, tim- och sommarvikarier till kvälls- och nattverksamheten.

Arbetet på natten är ett meningsfullt och varierat arbete i en arbetsgrupp som har lång erfarenhet och fokus på trygg och säker vård och omsorg. Arbetslaget har varierad och bred kompetens och planerar upplägget för arbetspassen tillsammans.

Vi behöver stärka upp vår enhet med fler fantastiska distriktssköterskor, som kan arbeta på timmar och som sommarvikarier. Vi behöver dig!


Välkommen till Krokom, kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommun har nära till både stad, fjäll och fiskevatten. I kommunen och dess närområde finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv och närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige.

Till sommaren erbjuds ett sommarpaket med gratis boende och ett välkomstpaket för vandring, cykling eller fiske för att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse hos oss.

Distriktssköterska i kvälls- och nattverksamheten

Som distriktssköterska i kvälls- och nattverksamheten utgår du från Krokoms centralort och arbetar med hela kommunen som arbetsfält. Det är ett fritt och självständigt arbete där du tillsammans med vård- och omsorgspersonalen tillgodoser hälso- och sjukvårdsinsatser med hög kvalitet. Målgruppen bor i både ordinärt boende, särskilt boende och inom kommunens LSS-verksamhet.

Arbetsuppgifterna innebär till stor del att bedöma, åtgärda, utvärdera och dokumentera hälso- och sjukvårdsinsatser. Dokumentationen sker i Viva och Cosmic Link och vi använder det digitala signeringsverkyget MCSS från Appva.

Vi har bra samarbeten med Storsjögläntan (palliativa teamet), 1177 och ambulanspersonal.

Din kompetens

Du är distriktssjuksköterska eller sjuksköterska med en vidareutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant, till exempel vård av äldre.

Vi räknar med att du har hög omvårdnadskompetens och en god förmåga att fatta självständiga beslut och göra etiska ställningstaganden, eftersom du är ensam i din roll under nattpassen.

Du är flexibel, prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Som person är du serviceinriktad och lyhörd och bidrar till en positiv stämning under arbetspassen. Du har goda kunskaper inom svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

För arbetet krävs att du har körkort för bil.

”Hälsning från din blivande chef”

Hej! Jag heter Therese och arbetar som enhetschef för de distriktssköterskor som arbetar natt i Krokoms kommun. Jag arbetar för ett hållbart och långsiktigt arbetsliv genom att skapa en god arbetsmiljö och som medarbetare är du en viktig lagspelare. Tillsammans, genom kommunikation och god dialog, driver vi utvecklingen av verksamheten framåt. Jag söker dig som är trygg i din roll och kan fatta självständiga beslut under natten. Kom och bli en del av mitt fantastiska arbetslag!


Övrig information

Timanställning och/eller sommarvikariat, juni – augusti.

Arbetstider: kväll 16:00 - 23:30, natt 18:00 - 07:00.

Sista ansökningsdag 2024-06-02

Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Emma Bergström, 0640-165 64 eller 0640-165 63

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se