Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Provberedningsoperatör till Björneborg Steel!

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Björneborg Steel, med en fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till 1656, är en aktör inom stål- och metallbranschen. De specialiserar sig inom segmenten energi, marin och industri och levererar skräddarsydda produkter till kunder globalt. Nu söker vi en operatör till deras provverkstad, där man huvudsakligen ska arbeta med provframtagning för förstörande provning!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Björneborg Steel en Provberedningsoperatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Björneborg Steel under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till rebecka.permestam@pn.se

Arbetsuppgifter
Som provberedningsoperatör arbetar du huvudsakligen med provframtagning för förstörande provning, som bland annat är drag- och slagprover. Detta görs genom fräsning (manuella fräsmaskiner) och svarvning (manuella supportsvarvar och en CNC maskin). Utöver detta innebär arbetet att:
  • Utifrån ritningsläsning utföra ovanstående uppgifter och det mesta som en mekanisk verkstad gör
  • Köra truck och travers
  • Vid behov vara behjälplig med övrigt förekommande arbetsuppgifter inom företaget
  • Efterfölja säkerhets- och arbetsmiljöföreskrifter
Rollen innebär att man är i bullrig miljö.

Vi söker dig som
Har verkstadsutbildning alt. motsvarande praktisk erfarenhet av skärande bearbetning. Har du även truck- och traverskort eller kompetens på CNC-styrsystem FANUC är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så att du passar in som en kugge i teamet. Som person är du trygg och anpassar dig snabbt efter olika arbetsuppgifter, miljöer och arbetskamrater både i grupp och på egen hand. Vidare arbetar du utifrån ett stort säkerhetstänk samt med ett engagemang och en noggrannhet för att leverera bästa resultat.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kristinehamn/Björneborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#björneborg #stål #prov #svarvning

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!