Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

IT-tekniker till Qlosr Värmland AB i Kristinehamn!

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi efter en erfaren IT-tekniker som vill bli en del av vår kunds spännande tillväxtresa. Brinner du för att leverera högkvalitativa IT-lösningar så rekommenderar jag dig att söka tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!



Om tjänsten

I rollen som IT-tekniker kommer du agera kundernas förlängda arm och säkerställa att deras IT-miljö fungerar smidigt och effektivt. Med din tidigare erfarenhet och kvalitetsmedvetenhet kan du snabbt hantera problem och implementera förbättringar, vilket ger kunderna möjlighet att lägga alla resurser att fokusera på sin kärnverksamhet! Qlosr Värmland AB är lokaliserade i Kristinehamn och du kommer utgå från såväl deras lokaler som kunds lokaler, vilket ger en härlig möjlighet till miljöombyte!

För att bli framgångsrik hos Qlosr behöver du vara en lagspelare som aktivt bidrar till att hjälpa dina kollegor att skapa en positiv atmosfär där alla kan trivas, utvecklas och samarbeta för att nå bästa möjliga resultat! Du blir en del av ett litet och familjärt företag där alla trivs och har väldigt roligt tillsammans. Du kommer få ta mycket frihet under ansvar där du själv är drivande och tar ansvar för din prestation och att du levererar mot uppsatta mål. Utöver att besitta ett stort tekniskt intresse är det viktigt att du som söker också har en naturlig fallenhet för att vara lyhörd och serviceinriktad för att kunna ge bästa möjliga service i samtliga kunddialoger.

Du blir anställd som konsult hos oss under en sexmånadersperiod, med ambitionen att sedan bli överrekryterad av kunden. Detta ger dig en fantastisk möjlighet att visa dina färdigheter, bygga starka relationer och bli en integrerad del av kundens team. Vi stöttar dig hela vägen och ser fram emot att se dig växa och utvecklas i denna dynamiska roll där det finns stor potential framåt. Qlosr Värmland AB är nämligen en del av den stora koncernen Qlosr Group AB som just nu befinner sig i en spännande tillväxtresa. Det finns således stora karriärmöjligheter för dig som söker att på sikt även kunna specialisera sig inom ett visst område om så önskas.



Arbetsuppgifter
  • IT-support via telefon, mail, fjärrstyrning från kontoret i Kristinehamn samt på plats hos kund
  • Installation, felsökning och teknisk problemlösning av allt ifrån klienter, nätverk och applikationer
  • Hantera konto- och behörighetsadministration, i bland annat Active Directory
  • Hantera ärenden via ärendehanteringssytem
  • Beställningar av konton, behörigheter, licenser och hårdvara
  • Utföra installation av hårdvara och mjukvara i kundens arbetsmiljö och lokaler


Kvalifikationer
  • Har 2-4 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker, varav minst 1 år ska ha varit i Microsoftmiljö
  • Besitter god kompetens inom Microsoft Azure
  • Har ett brinnande intresse för teknik och en förståelse för nätverk och säkerhet
  • Tidigare har axlat en serviceinriktad roll med kundkontakt
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift
  • Innehar B-körkort, då du kommer behöva åka ut till kund

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Kvalitetsmedveten
  • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se