Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mjukvaruutvecklare med fokus på C#/.NET till Granitor Systems!

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du ta tillvara på ditt tekniska intresse i en familjär organisation som präglas av entreprenörsanda och snabba beslutsvägar? Då kan tjänsten som mjukvaruutvecklare på Granitor Systems vara ett perfekt nästa steg i din karriär. Varmt välkommen in med din ansökan.



Om tjänsten

Granitor Systems är ett av Sveriges ledande företag inom industriell automation och leverantör av resurseffektiva system för energi, infra och industri. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens skapar de framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Resurserna är samlade i samma hus vilket ger en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten.

Som mjukvaruutvecklare kommer du få möjligheten att arbeta med branschledande kunder som främst verkar inom tillverkningsindustrin. Arbetet utförs vanligtvis i kompletta funktionsleveranser där du ges möjlighet att vara med från försäljningsprocessen och vara med från start till mål. Här strävar de efter att använda den senaste tekniken där digitalisering, IOT och Industri 4.0/5.0 är en naturlig del av vardagen. Inom uppdragen ingår design och utveckling av både web- och mobilapplikationer till system, desktop-klienter, gränssnitt och integration. Här kommer dina kunskaper inom C#/.NET, SQL, HTML5 och JavaScript vara till stor hjälp för att fortsätta att skapa smarta och värdefulla lösningar till kunder. Har du även kompetens inom annat programmeringsspråk, nätverk och säkerhet är det varmt välkommet!

Du erbjuds

  • En härlig arbetsplats med kollegor som lägger stor vikt vid att ha kul på jobbet
  • Generösa förmåner såsom tjänstebil, privat sjukförsäkring, friskvårdsbidrag mm.
  • Möjlighet till vidareutveckling inom Granitors egna affärsskola


Kvalifikationer
  • Har en avslutad eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom datavetenskap, IT-design, teknisk fysik, eletrokteknik eller annan relevant inriktning
  • Har goda kunskaper inom C#/.NET
  • God förståelse för databaser och SQL
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet såväl i skrift som muntligt
  • Innehar B-körkort

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för teknik och drivs av att skapa innovativa lösningar. Vi tror även att du har en nyfiken, orädd och öppen inställning till nya tekniker och projekt. Du trivs med agila arbetsmetoder (DevOps) där kollegorna hjälper varandra för att lyckas. Du kommer även att ha direktkontakt med kunder där din kommunikativa och serviceinriktade förmåga bidrar till att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansvarig rekryteringskonsult - Emil Karlsson, emil.karlsson@academicwork.se, 0739 733 766

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se