Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Spännande Extrajobb hos StudentConsulting i Kristianstad!

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du ta del av en fantastisk möjlighet att få arbetslivserfarenhet inom olika områden i Kristianstad? Vi söker efter drivna individer som vill bli en del av StudentConsultings konsultteam.

Information om uppdraget:

Det här extrajobbet är en möjlighet för dig att göra en verklig skillnad och bygga en stark grund för din framtida karriär, samtidigt som du tjänar extra pengar.

Du kommer få ta del av vårt nätverk och erbjudas möjligheten att arbeta på olika välkända organisationer i området. Vi har exempelvis arbete inom följande områden:
- Truckförare/lagerarbetare/handpaketerare
- Budbilsförare
- Brevbärare
- Produktionsmedarbetare
- Administrativa tjänster
- Inventering

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Krav för ansökan:
- Registrerad student på minst 50% i minst 1 år framöver
- En positiv inställning, engagemang och en stark vilja att lära sig och utvecklas
- Flexibilitet och förmåga att balansera studier med ett meningsfullt extrajobb
- Tillgänglig upp till heltid under sommaren och extra under julen. Under terminstid kan du arbeta minst 2 vardagar i veckan

Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com