Hoppa till innehåll

Självgående fastighetsskötare för reparation och underhåll

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du erfarenhet av rollen som fastighetsskötare, hantverkare eller installationsyrke och lockas av att arbeta självständigt på ett framåtdrivande fastighetsbolag? Där du har mycket frihet i hur du löser uppgifterna. Vi behöver nu en praktisk och serviceinriktad medarbetare! Våra fastigheter ligger i Norra Skåne samt i Sölvesborg.

Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag/vecka och driva dina arbetsuppgifter framåt. Det finns ramar att utgå från men mycket spelutrymme lämnas åt dig där du på egen hand planerar upp dina dagar och löser problemen.

Du ska vara lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov och leverera god kvalitativ service. Det är viktigt att du har bra social kompetens och är lyhörd för att kunna bemöta hyresgästerna på ett professionellt sätt. Det är också viktigt att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare är du en nyckelperson hos oss på Skorphults fastigheter. Fastighetsskötaren är Skorphults ansikte utåt och en av våra viktigaste roller.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Hantering av felanmälningar, åtgärda och återkoppla till kund och kontoret.
  • Utföra alla möjliga typer av reparationer, enklare installation inom vvs, el och ventilation, snickeriarbeten och mindre målningsarbeten inkl underjobb.
  • Installation av diverse vitvaror.
  • Allmän kundservice
  • Planerar och koordinerar underhåll och enklare reparationer med kund.
  • Utföra reparationer och löpande underhåll.

För att lyckas i rollen Behöver du uppskatta en arbetsdag med omväxlande uppdrag. Du behöver ha förmågan att bedöma tekniska problem, vara kommunikativ, positiv och självgående. I dina beslut förväntas du agera kostnadseffektivt. Det är viktigt att du är noggrann i ditt utförande och du förväntas vara handlingskraftig, flexibel och ha ett öga för det extra.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlighet då den är avgörande för framgång i rollen.

Vi söker dig som:

· Har tidigare dokumenterad erfarenhet från ett hantverkaryrke eller installationsyrke.

  • Är praktisk lagd
  • Innehar B-körkort
  • Hanterar svenska och engelska obehindrat.


Om oss

Skorphults Fastigheter etablerades 2016.

Vi blev då ägare till fyra bostadsfastigheter i Glimåkra och har därefter utökat vårt fastighetsbestånd gradvis år efter år. Numera har vi fastigheter i flera orter runtom i Skåne och Blekinge.

Fokus ligger främst på Fastighetsutveckling. Renovering och upprustning av bostäderna utförs av egen personal. På så sätt kontrollerar vi arbetet och säkerställer att resultatet håller den önskvärda standarden.


Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan. Glöm inte att ditt CV och personliga brev behöver innehålla, personuppgifter, kontaktuppgifter samt arbetserfarenhet och utbildning.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Start: omgående eller enligt överenskommelse

Vi ser fram emot att höra från dig!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se