Hoppa till innehåll

Vik Kyrkvaktmästare 100 %

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Araslövs församling ligger strax norr om Kristianstad. Här finns tre medeltida kyrkor, tre kyrkogårdar och två församlingshem. Totalt är vi 12 anställda som tillsammans med förtroendevalda och ideella medarbetare bedriver Svenska kyrkans olika verksamheter.

Vi söker en

Kyrkvaktmästare, vikariat 6 mån

Du ska tycka om möten med människor i alla åldrar och livssituationer och kunna vara ett stöd. Du får särskilt ansvar för skötsel av en av våra kyrkor och kyrkogårdar samt ett församlingshem med vissa grönytor. I ett nära samarbete med övriga två kyrkvaktmästare hjälps ni åt med vissa arbeten och delar tjänstgöringen på årets sön- och helgdagar med gudstjänster och kyrkliga handlingar. Du ska ha vana i att arbeta utomhus året runt och god erfarenhet av trädgårdsskötsel med olika maskiner. Du ska ha kunskap och intresse för miljöarbete. Tillgång till bil krävs. Arbetet innebär ansvar för församlingens gudstjänster vilket betyder att du måste ha erfarenhet av Svenska kyrkans tro och traditioner.

Tillträde 26 augusti.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkoherde Anders Lindow 070-6470756 eller kyrkorådets ordförande Birgit Olsson 070-6710112.

Vi tillämpar löpande rekrytering. Ansökan med meritförteckning skickas till: Araslövs församling, Box 11069, 291 11 Färlöv eller via e-post: araslov.forsamling@svenskakyrkan.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se