Hoppa till innehåll

Malmberg Water söker alltid konstruktörer

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ända sen 1866 har Malmberg drivits av att erbjuda banbrytande tekniker och lösningar inom vattenrening, borrning och energi. Genom århundradena har företaget varit en symbol för innovation, kreativitet och engagemang för att tillhandahålla lösningar för rent vatten och ren energi.

Efter ett framgångsrikt år 2023, där företaget rapporterade en rekordomsättning på 780 MSEK med en stabil lönsamhet, ser framtiden ljus ut för Malmberg. Under 2024 förväntar vi oss att se en fortsatt stark tillväxt på Malmberg, med en ökning av omsättningen och bibehållen lönsamhet.

För att möta den ökande efterfrågan och säkerställa fortsatt framgång söker vi ständigt efter ny kompetens för att förstärka vårt företag. Det gör att vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med personer som har engagemang och kunskaper som vi behöver. Kompetenta projektledare är en sådan roll som alltid är på tapeten hos oss. Kanske det är du?

 

Vad kommer du att göra hos oss?

Du kommer att arbeta med konstruktion och design av anläggningar avseende avloppsreningsverk, vattenverk och privat sektor med alltifrån laxodlingar till mejerier. Bland annat drar du rör, designar lösningar, tolkar flödesscheman, pratar med leverantörer och andra discipliner.

 

Vi jobbar i projekt där du är delaktig och med och påverkar från uppstart till avslut. Du kommer att vara en del i en projektgrupp där du har fokus på teknik och granskning. Du är en viktig lagspelare som stöttar upp både kollegor och projektledare i pågående projekt.

 

Du tillhör teknikgruppen, ett sammansvetsat och ambitiöst team med en bra spridning på erfarenhetsnivå. Tjänsten utgår från vårt kontor i Lund eller huvudkontoret i Yngsjö.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av konstruktion och rör/maskinprojektering. Rollen kräver erfarenhet av antingen VA-branschen eller erfarenhet av CAD-programmet Plant 3D, erfarenhet av både ock är meriterande. Erfarenhet från annan processindustri går också bra att överföra på VA-branschen.

 

Har du jobbat med flödesscheman, rambeskrivningar, hydraulisk profil, utrustningslistor blir vi ännu gladare! Är du som vi, går du i gång på utmaningar och är trygg i en entreprenörsdriven organisation.

 

Varför börja på Malmberg

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vägen från beslut till idé är inte alltid så lång. Med stort förtroende för individen genomförs besluten vi tagit. Vi uppmuntrar individens egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

 

 

Sök tjänsten redan idag! 

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Taino Bendz, teknikchef eller Alma Boklund, rekryteringskoordinator.
taino.bendz@malmberg.se
alma.boklund@malmberg.se

 

Vi vill understryka att denna annons kommer att vara öppen och tillgänglig under en längre tid. Om din ansökan väcker intresse och om ett nästa steg i processen blir aktuellt, kommer vi att återkomma till dig för vidare dialog.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se