Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
11 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker Skaderådgivare Egendom
Med kompetens och engagemang skapar vi de bästa förutsättningarna för våra kunder i ett kundägt bolag och tillsammans med 22 andra länsförsäkringsbolag lovar vi dig en unik och utvecklande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter. Vi är stolta över vår lokala närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar. Hos oss får du vara med och skapa trygghet och möjligheter för våra kunder, i vår del av Skåne.

Här jobbar vi med värme, glädje och energi i vardagen och vi är övertygade om att olikheter gynnar nytänkande och leder till bättre resultat. Vi värderar din hälsa högt och är måna om hur du som medarbetare mår. Vi vet att balans mellan jobb och fritid är viktigt för dig för att må bra och det är något som vi som arbetsgivare strävar efter.

Vi behöver förstärka vår skadeavdelning med fokus på egendom hos privatpersoner. Vi söker därför en ny skaderådgivare egendomsskador som kommer att tillhöra vårt fantastiska team som består av fem skaderådgivare med olika inriktningar.

Om jobbet
Som skaderådgivare för egendom hjälper du privatpersonen när de råkat ut för en skada på sin egendom. Du kommer även att arbeta med att hjälpa våra kunder när det har råkat ut för olycka eller sjukdom i samband med resa.

Du möter kunderna främst via telefonslinga, men även till stor del via digitala möten och spontanbesök på kontoret. Som skaderådgivare inom egendom arbetar du med hela ärendekedjan, vilket innebär ta emot skadeanmälan, utreda och fatta beslut. Det är viktigt att du tar dig tid att lyssna, fråga och förstå händelseförloppet kring skadan och att du alltid gör ditt bästa för varje kund oavsett vad de råkat ut för. Du förklarar på ett enkelt och tydligt sätt vad som kommer att hända härnäst i kundens ärende.

När du reglerar kundens skada ser du till helheten, men också de små detaljer som gör kunden extra nöjd. Samtidigt fångar du såklart också upp kundens övriga behov av våra tjänster inom försäkring och bank samt ger tips om hur man kan förebygga skador.

Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. I jobbet är det också en förutsättning att du har ett lugn när din arbetsdag förändras på grund av yttre omständigheter som du själv inte kan påverka. Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans planerar det dagliga operativa arbetet.

Eftersom vi jobbar efter ett helhetskoncept är vi måna om att alla medarbetare har en god samarbetsförmåga och arbetar tillsammans som ett team oavsett vilken avdelning man tillhör.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och drivs av att hjälpa våra kunder och bygga ett förtroendefullt kundmöte, då vi vill att våra kunder ska känna ett stort förtroende i kontakt med oss. Som person har du lätt för att arbeta självständigt samt samarbeta och ser styrkan i att arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Som skaderådgivare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du är mån om gruppens välmående och goda samarbete. Du har erfarenhet av att möta kunder över telefon, digitalt eller i fysiskt möte. Du drivs av att möta kundens behov och har en kommunikativ förmåga att förmedla beslut. I din kontakt med våra kunder representerar du bolaget och därför skall du kunna leverera kundupplevelser i världsklass.

Du behöver ha en strukturerad förmåga samt kunna lätt växla mellan olika regleringssystem. Vidare behöver du kunna vara flexibel och prioritera mellan dina arbetsuppgifter.

Utbildning och Erfarenhet
  • Fullgjord gymnasieutbildning
  • Arbetar eller arbetat inom kundservice
  • Erfarenhet av att möta kunder över telefon, digitalt eller i fysiskt möte.
Det är meriterande om du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi eller försäkring. Det ses också som en merit om du har erfarenhet av att arbeta med försäkringsvillkor inom egendom.

Mer information och din ansökan
Placeringsort för tjänsten är i Kristianstad men arbete på vårt andra kontor i Hässleholm kan förekomma.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
  • Christina Köhlin, Chef Skador Egendom och Personskador, 0451-489 18 christina.kohlin@lansforsakringar.se
  • Facklig kontaktperson för FORENA är Cecilia Jansson, 044-19 62 99, cecilia jansson@lansforsakringar.se
Länsförsäkringar Göinge - Kristianstad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren