Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker Bankrådgivare Privat

Vi på LF Göinge-Kristianstad är kundägda, vilket betyder att vår vinst går tillbaka till våra ägare – våra kunder. Att våra kunder är våra ägare gör större skillnad än du tror. Det gör att du hos oss vet vem du arbetar för och varför – i en organisation, där din röst hörs och gör skillnad, skapas en unik närhet till både kunder, kollegor och arbetsledning.

Vi jobbar med värme, glädje och energi i vardagen och vi är övertygade om att olikheter gynnar nytänkande och leder till bättre resultat. Vi värderar din hälsa högt och är måna om hur du som medarbetare mår fysiskt och psykiskt. Vi vet att balans mellan jobb och fritid är viktigt för dig för att må bra och det är något som vi som arbetsgivare strävar efter.

En av våra duktiga Bankrådgivare ska gå i pension och vi söker nu hans ersättare.

OM JOBBET
Länsförsäkringar Bank är en av Sveriges snabbast växande banker, vilket vi är stolta över, precis som vår lokala närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar. Det tror vi ger goda förutsättningar för det bästa kundmötet.

Som vår Bankrådgivare Privat erbjuder du våra privatkunder rådgivning inom bank och försäkring - både via digitala möten och inne på vårt kontor. I dessa möten tar du dig tid att lyssna, fråga och förstå vad kunden du möter behöver.

Du jobbar självständigt med helhetslösningar inom låna, spara och försäkring och du har ett eget rådgivningsansvar och din egen kundstock, men det finns såklart utrymme för tillväxt så att arbeta proaktivt behövs för att lyckas. Tillsammans med dina kollegor jobbar du för att utveckla både arbetssätt och kundbemötande och dina insatser kommer att skapa trygghet för våra kunder, i vår del av Skåne.

Organisatoriskt kommer du att tillhöra Affärsområde Privat och vårt Bankrådgivarteam med 12 Bankrådgivare, som sitter fördelade ute på våra lokala kontor. Tillsammans utvecklas ni och du i din roll.

VEM ÄR DU?
För att lyckas i rollen krävs en stark vilja att jobba med hela kundens affär. Vi ser att du har ett extra intresse och erfarenhet av placeringar. Du vill veta vad som förväntas av dig för att du ska kunna ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och nå dina mål. Du är noggrann och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete.

För dig är kunden nummer ett och du prioriterar återkoppling och genom din lyhördhet och genuina intresse för kundens behov kommunicerar du på ett sätt som skapar hållbara kundrelationer. Du är helt enkelt van vid att leverera nöjda kunder med hög kvalitet.

Då vi ser att omvärlden och våra kunders beteende förändras behöver du vara öppen för förändringar, ha lätt för att driva på din egen och bolagets utveckling. Du tar lätt till dig nyheter, program och system och har ett intresse av att testa nya vägar och arbetssätt och processer.

Vi hoppas såklart att du är välbekant med vår del av Skåne.

UTBILDNING OCH ERFARENHET
Hos oss behöver du vara en lagspelare och eftersom vi jobbar efter ett helhetskoncept är vi måna om att alla medarbetare hjälper varandra och gör affärer tillsammans.

Vi tror att du har jobbat som rådgivare inom bank under en längre period.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande:
  • Eftergymnasial utbildning från Högskola eller Universitet inom ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet från bank (både låna och spara)
  • Bolånelicens
Det är meriterande om du har:
  • Kan fler språk än svenska och engelska
  • SwedSec-rådgivare
MER INFORMATION OCH DIN ANSÖKAN
Vill du utvecklas tillsammans med oss?
Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Placeringsort för tjänsten är i Kristianstad, men placering på våra andra kontor kan förekomma.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS
Det är viktigt för oss på LF Göinge-Kristianstad att den vi anställer har de kompetenser som vi efterfrågar för denna roll. Därför använder vi oss av kompetensbaserade frågor i våra intervjuer och i varje anställningsprocess ingår även tester, referenstagning och bakgrundkontroller.

VILL DU VETA MER?
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

  • Caronia Gjerling Paulin, Rådgivningschef, 044-196208 caronia.gjerling.paulin@lansforsakringar.se
  • Facklig kontaktperson för FORENA är Camilla Lahger, 0768-548274, camilla.lahger@lansforsakringar.se
Sista ansökningsdag:
2024-08-28
Länsförsäkringar Göinge - Kristianstad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren