Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
13 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en engagerad och driven person som tror på att arbeta för alla och tillsammans för att skapa en livslång och samhällnyttig påverkan? Delar du vår passion för simidrott och om att få utveckla en förening till att erbjuda alternativ för människor med olika ambitioner genom hela livet? Vill du ha en ledande roll samtidigt som du utvecklar dig själv och dina kollegor genom att arbeta i en satsande förening i nära samverkan med övriga samhället?

Vi söker dig som vill vara drivande och ha en ledande roll i utvecklandet av vår simskola, av vår förening, ser möjligheter till tillväxt och som genom att vara en god förebild entusiasmerar såväl arbetsgrupp, medlemmar som samarbetspartners. Vill du vara med och fortsätta utveckla en av nordöstra Skånes största simföreningar? Skicka då in din ansökan redan idag.

Din roll

Du har bland annat rollen som ansvarig för simskolan vilket omfattar babysim till vuxensimskola och därutöver ansvar du för ett antal av våra projekt. Du kommer även att vara drivande i såväl kompetensutveckling, rekrytering, ansvars- och uppgiftsfördelning som schemaläggning.

Du har verksamhets- och ekonomiansvar, på sikt eventuellt även personalansvar och rapporterar direkt till klubbchefen/arbetsutskottet.

Arbetstiden är varierande och både kvälls- och helgarbete är normalt förekommande.

Kan du tillföra

Vi vill att du är en passionerad person som älskar vattnet och att dela dina kunskaper med barn och kollegor samtidigt som du skapar en positiv stämning i bassängen. Du leder simundervisning för barn och vuxna på ett pedagogiskt och lyhört sätt och du rekryterar aktiva och ledare och handleder simlärare.

Vi vill att du har en ambition och förmåga att utveckla området för att bibehålla den kompetens som behövs. Har du tidigare haft personal- och ekonomiansvar är detta meriterande. Övrigt meriterande är att vara van att arbeta med barn inom simsport, ha erfarenhet och god kunskap om ledarskap, god administrationsförmåga, pedagogiska kunskaper om barn, kunskap om den fysiska och psykiska utvecklingen hos barn, god förståelse för föreningslivet, möjlighet att genomföra verksamhetsplanering och utvecklingsarbete av såväl personal som verksamhet men även målsättningsarbete. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet som ledare inom Nationell och Lokal Idrottsutbildning (NIU/LIU), har lärarlegitimation, är utbildad inom Svenska Simförbundets utbildningsstege eller liknande, har adekvat utbildning inom träning/ledarskap och erfarenheter från flera simföreningar.

Du har ett genuint intresse för andra människor, deras drivkrafter och du gillar att vidareutveckla både dig själv och dem runt omkring dig. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla föreningen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, initiativrik och utåtriktad i kombination med stor ansvarskänsla. Du har ett coachande förhållningssätt och intresse av att utmana individer att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Du anses vara en god lyssnare och du har en god förmåga att få andra att känna sig sedda. Du gillar att kommunicera såväl i tal som skrift, bygga relationer och bidra till en god stämning i grupper.

Kom och gör skillnad

Hos Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande arbetsuppgifter, anställningstrygghet i form av kollektivavtal, samtidigt som du får chans att växa i en föreningskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Hos oss är du en del av vår förening som omfattar ca 1400 medlemmar, ett 60-tal ledare, med cirka 400 barn per simskoletermin och cirka 200 tävlingssimmare. Merparten av vår verksamhet bedrivs på Kristianstads Badrike men under sommarperioden även på övriga friluftsbad inom kommunen.

Ansökan

Har du frågor om föreningen och dess utveckling är du mycket välkommen att kontakta vår ordförande, Anders Wendel, ordforande@ksls.se.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering. Är du intresserad ber vi dig därför att skicka din ansökan direkt till HR, Marie B Gulin, på hr@ksls.se. Vi vill gärna att du skickar med både CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 5 augusti 2024 och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se