Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Badvärd inriktning gym och relax sökes!

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du jobba på en av Malmös mest attraktiva mötesplatser? Har du intresse för friskvård samt tycker det är kul att hålla i aktiviteter? Då är det just dig vi söker! Till Hylliebadet söker vi just nu en badvärd till vår gym- och relaxavdelning.

Arbetsuppgifter

Som badvärd i vår gym-och relaxavdelning sköter du den dagliga driften på avdelningen. Det innebär att du kommer arbeta i gymmet, relaxen och med badbevakning.

  • I gymmet sköter du underhåll och städning av maskinerna, ger individuell och coachande träningshjälp, leder gruppträningspass och hjälper våra besökare med sin träning.
  • I relaxen får du möjlighet att arrangera olika aktiviteter såsom bastusittningar och wellnesskvällar.
  • När du badbevakar ser du till att badmiljön på Hylliebadet är en säker och trygg plats för våra besökare.

Du kommer att arbeta enligt schema där kvälls-och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Ha en gymnasieexamen, alternativt annan utbildning som kan bedömas likvärdig
  • Vara simkunnig
  • Har arbetslivserfarenhet från friskvårdsbranschen, till exempel från gymverksamhet eller badhus
  • Ha goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt
  • Ha grundläggande datakunskaper

Vi ser det som ett stort plus om du:

  • Har utbildning inom anatomi, fysiologi eller träningslära
  • Är utbildad gyminstruktör, sjukgymnast eller massör
  • Har erfarenhet av att hålla i bastusittningar, gruppträningspass och vattengympa
  • Har kunskaper i andra språk än svenska

För att trivas i rollen är du en person som har ett stort engagemang för friskvård och tycker att det är roligt att möta och coacha människor. Du får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Då du kommer att vara badets ansikte utåt och kan ställas inför olika situationer krävs det att du har förmåga att hantera människor och alltid agerar som en god ambassadör för verksamheten. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god kollega är också en självklarhet för dig.

Om arbetsplatsen

Hylliebadet - En hållbar mötesplats för alla
Med sina över 300 000 besökare årligen är Hylliebadet en av de mest attraktiva mötesplatserna i Malmö. Badet är Malmös nyaste och ett av Sveriges mest energisnåla bad. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och kafé. Ambitionen är att badet ska vara ett modernt och stilrent familjebad, med en mångfald av verksamheter och arrangemang.

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren