Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Tävling- och Marknadsassistent till Svenska Cheerleadingförbundet

Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Svenska Cheerleadingförbundet letar efter en entusiastisk och engagerad tävling- och marknadsassistent för att stötta oss i vårt uppdrag att skapa fantastiska upplevelser för alla aktiva Cheerleaders över hela Sverige.

Vill du vara med och planera, genomföra och förbättra våra arrangemang och bli en del av Svenska Cheerleadingförbundet tveka inte att söka rollen som tävling- och marknadsassistent!Att arbeta som tävling- och marknadsassistent hos oss innebär att du blir en del av en passionerad och inkluderande gemenskap där ditt arbete kommer att göra verklig skillnad. Du kommer att få möjlighet att utveckla dina färdigheter, skapa minnen för livet och bidra till att forma framtiden för cheerleading i Sverige.

Vi på Svenska Cheerleadingförbundet strävar efter att främja sporten och skapa en inkluderande och stöttande miljö för alla våra medlemmar. Vi arrangerar ett brett utbud av tävlingar, från lokala tävlingar till internationella mästerskap för att ge våra cheerleaders möjlighet att glänsa och utvecklas.

Som vår tävling- och marknadsassistent kommer du att spela en nyckelroll i genomförandet av våra tävlingar, samt för utvecklingen av vår marknadsavdelning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

* Samordna, planera och genomföra av cheerleadingtävlingar och evenemang över hela landet.
* Koordinera och hantera administration relaterad till tävlingar som kontakt med arena, registrering av deltagare, kontakta och tillsätta funktionärer, speaker och sjukvård m.m.
* Samordna marknadsaktiviteter såsom partner- och destinationssamarbeten.

Du kommer att ingå i ett team med stor gemenskap och teamanda. I rollen kommer du att rapportera till Sofie Lewerentz, stabschef.


Personprofil
Tjänsten passar dig som är strukturerad, ordningsam med hög ansvarskänsla. Det är av stor vikt att du som ansöker har lätt för att arbeta självständigt då du till stor del kommer att arbeta enskilt med att driva dina arbetsuppgifter i mål.

Vi söker dig som är resultatorienterad, analytisk och ser förbättringsmöjligheter genom utvärderingar.

För att lyckas i rollen som tävling- och marknadsassistent krävs vidare:

* Erfarenhet av att planera och genomföra evenemang inom idrott.
* Flytande svenska i tal och skrift.
* Flexibilitet gällande arbete på kväll och helg.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som tävling- och marknadsassistent. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: 1 augusti
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köping
Sista ansökningsdag: 26 maj

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen in med din ansökan!


Företagspresentation
Cheerleading kom till Sverige i mitten på 80-talet och 1989 arrangerades Sveriges första nationella mästerskap i Cheerleading. Svenska Cheerleadingförbundet (SCF) bildades den 11 juni 1995. Innan dess bedrevs cheerleading som en del av Svenska Amerikanska Fotbollförbundets verksamhet. SCF är medlemmar i RF sedan 26 maj 2019, och i SOK som erkänt förbund sedan 26 april 2022.

Cheerleading är en starkt växande sport i Europa och övriga världen. SCF har idag dryga 18 000 utövare i 59 föreningar. SCF är medlem i International Cheer Union (ICU) som är ett internationellt förbund med 119 medlemsländer som verkar för globalt samarbete och utveckling av sporten samt årligen arrangerar VM. På europisk nivå är SCF medlem i European Cheer Union (ECU) som årligen arrangerar EM. SCF har även ett nära samarbete med övriga nordiska länder inom bl a utbildningsinsatser.

Vår internationellt gemensamma ambition är att verka för idrottens utveckling och sportens erkännande med OS-deltagande som yttersta mål. Den 31 maj 2013 i Sankt Petersburg antogs ICU som medlem av SportAccord, och 20 juli 2021 gav IOK ett permanent erkännande efter att ha erkänt idrotten cheerleading provisoriskt redan 24 juni 2016.


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.