Hoppa till innehåll

Vi söker nu en rekryteringsassistent på deltid till vår Site i Östra Lju...

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu dig som vill arbeta som rekryteringsassistent hos oss på Boxflow.

Du blir en del av ett bolag i en spännande tillväxtfas där du kommer ha stora möjligheter att påverka din egen utveckling. Vi söker dig som är student och som vill arbeta extra inom HR-området. Ett spännande extrajobb som ger insyn i vad det innebär att arbeta med rekrytering i ett snabbväxande bolag.

Tjänsten är förlagd så att du skall kunna kombinera arbetet med dina studier. Vi ser gärna att du skall kunna avvara minst 1-2 vardagar i veckan för att vara aktuell för tjänsten. Arbetstiden är förlagd under kontorstid på kontoret.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent är du företagets första kontakt med potentiella medarbetare varpå vi tror att du trivs och känner dig trygg i en relationsskapande roll. Du kommer arbeta med delar i flertalet rekryteringsprocesser, vilket ställer högra krav på noggrannhet samt förmåga att prioritera.

Du kommer samarbeta med HR ansvarig, där du kommer stötta med vissa delar av rekryteringsprocessen - alltifrån urval av kandidater, referenstagning samt vara ett administrativt stöd i våra olika system.

Profil & bakgrund

Som person tror vi att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda. Vi ser även att du är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften. Du är van att ta egna initiativ, eget ansvar och arbetar effektivt.

Vi söker dig som:

- Studerar PA eller motsvarande

- Är duktig på att bygga och vårda relationer

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

- Kan arbeta i våra olika system och Office-paketet.

- Meriterande är om du har arbetat med Intelliplan och/eller Teamtailor.

Stämmer detta in på dig så har vi en otroligt spännande tjänst som väntar på dig. Vi träffar kandidater löpande och ser en uppstart så fort vi hittat rätt person!

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se