Hoppa till innehåll
DrDropin Hud AB logotyp

Vi söker nu en medicinsk sekreterare.

Sista ansökningsdag
25 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Dr.Dropin Hudcentrum är en modern klinik centralt belägen i Malmö. Vi söker nu en medicinsk sekreterare. Är det kanske du?

Om arbetet

Här erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete där du som medarbetare får ta ettstort eget ansvar. Tjänsten är på mottagningen med ett nära samarbete med övriga kollegor.Placeringen är främst i Malmö, men det förväntas att man är flexibel och även kan befinnasig i Lund minst en dag i veckan.

I rollen som medicinsk sekreterare hos oss får du möjlighet att vara spindeln i nätet i enarbetsgrupp som präglas av öppet klimat, stort engagemang och god stämning. Vi vill skapa en miljö där alla kan ta del av varandras kunskaper och utvecklas som ett team.

Vi erbjuder ett varierande arbete med bland annat journalskrivning, remisshantering,diagnosregistrering, telefonservice, bokning och bevakning av patienter samt samordningmed andra instanser.

Vi är nytänkande och ser gärna att du är delaktig i moderniseringen av dagens sjukvård. Dufår möjligheter att påverka genom att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Vad kan vi erbjuda dig?

Här erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete på en ny och modern klinik, ettstenkast från centralstationen i Malmö. Vi bjuder in till sociala aktiviteter med både svenskaoch norska kollegor. Det är god stämning, ett öppet arbetsklimat och stort engagemang. Dublir en viktig bricka i ett fantastiskt team.

Vem är du?

Vi söker dig medicinska sekreterare med godkänd utbildning inom Hälso- ochsjukvårdsadministration 80p KY/400p YH eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Dubör ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Att vara flexibel, stresståligoch med ett fint bemötande kommer du att trivas bra med vårt glada gäng! Vana vid journalsystemen så som PASIS och Melior är meriterande.

Ansök redan idag!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi tillämpar löpande urval, så varmtvälkommen med din ansökan redan idag! Mejla CV och personligt brev till Pernilla Maxe,Head of Operations: pernilla.maxe@drdropin.se

För mer information om Dr.Dropin, besök gärna vår hemsida: https://drdropin.se/ och merinformation om vår norska verksamhet hittar du här: https://drdropin.no/

Dr.Dropin lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. avhälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen ochpatientsäkerhetslagen.
DrDropin Hud AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Dr.Dropin?

Dr.Dropin är en privat leverantör av hälsotjänster. Företaget etablerades i Norge 2017, först som en allmänläkartjänst, men har sedan etablerat specialistmottagningar inom exempelvis dermatologi, pediatrik, gynekologi och psykiatri. Dr.Dropin är ett starkt varumärke i Norge och med 25 kliniker är det ett av de snabbast växande hälsoföretagen i Norden. Målet med Dr.Dropin är att göra hälsovården enklare och mer tillgänglig för dem som behöver den.

Dr.Dropin etablerade sig på den svenska marknaden i 2022 och erbjuder nu tjänster inom dermatologi och gynekologi. Våra patienter kommer via Region Skåne, men vi har även digitala video- och bildkonsultationer.

Vår första klinik i Sverige öppnade hösten 2022 i Lund och i juni 2023 öppnade vi kliniken i Malmö. Vi söker nu efter en ny kollega som önskar bli en del av vårt team.