Hoppa till innehåll
KONE AB logotyp

Servicetekniker till KONE

Publiceringsdatum
29 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Känner du att det är dags för något nytt? Tycker du om att meka och har ett tekniskt intresse? Då är tjänsten som Servicetekniker någoting för dig!

OM TJÄNSTEN

Vi utvecklas ständigt tack vare vår personal som gör att KONE ligger i framkant med innovativ teknik i branchen. För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas för att bygga framtidens företag. Därför söker vi dig som är teknik -och elintresserad och som vill arbeta med att utföra service, felsökning och reparationer på våra hissar i Kiruna.

Du kommer vara ansvarig för att hissarna är säkra och tillförlitliga genom att utföra regelbunden service och felsökningar. Att bygga och behålla goda kundrelationer kommer vara en viktigt del av din roll då du är kudens första kontakt och expert inom området.

Du kommer ha tillgång till servicebil och utgår från din bostad. Arbetstiderna är förlagda mellan 07-16. Bredskap kommer att ingå i tjänsten.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el och/eller -elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande elkunskaper
  • Något års erfarenhet av service och underhåll
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com eller Peter Öhman, rekryterande chef, via Peter.ohman@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland. Läs mer på www.kone.se. #LI-SCA

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Visste du att KONE förflyttar över en miljard människor varje dag? År 2018 var vår årliga nettoomsättning 9,1 miljarder euro. Vi har 57 000 engagerade medarbetare i 60 länder över hela världen, som förenas i en gemensam vision. Som global ledare inom hiss- och rulltrappsbranschen har vi som målsättning att förbättra flödet av människor i storstadsmiljöer.