Hoppa till innehåll
Kirunabostäder logotyp

Snickare/VVS:are/Målare/Mattläggare

Publiceringsdatum
18 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Emma Woden
Telefon
Ansök nu
Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Kiruna kommun samt är en viktig aktör i utvecklingen av Kiruna. Bolaget ska bidra till att stärka och utveckla boendet för alla människor i Kiruna kommun. Kirunabostäder äger 2 178 lägenheter och cirka 27 900 kvadratmeter lokaler samt förvaltar drygt 218 000 kvadratmeter kommunala fastigheter. Idag är vi 150 anställda som har arbetat fram den värdegrund som gäller i bolaget - Tillsammans, Engagemang och Omtanke.

Vi söker passionerade och skickliga hantverkare som vill vara en del av vårt engagerade team. På Kirunabostäder AB får du möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö där du inte bara utför ditt arbete, utan även bidrar till att forma Kirunas framtid. Som en viktig del av vårt team kommer du att vara med och skapa trivsamma och hållbara boendemiljöer för invånarna i Kiruna.

Våra lediga tjänster:
- Snickare
- Mattläggare
- VVS:are
- Målare

För att läsa mer om respektive tjänst, vänligen besök vår hemsida: https://www.kirunabostader.se/om-kirunabostader/jobba-med-oss/lediga-jobb#/

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Hos oss får du arbeta i ett team där samarbete och omtanke om varandra är i fokus.

Om du delar vår passion för hantverk och vill vara med och forma framtidens Kiruna, skicka in din ansökan redan idag! 
Kirunabostäder logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Kiruna kommun. Kommunen motsvarar till ytan Skåne, Blekinge och Halland tillsammans, och vårt förvaltningsområde sträcker sig från Riksgränsen i norr till Karesuando i öster. Med vår professionalitet och serviceinriktade förvaltning skapar vi trygga och trivsamma miljöer för våra hyresgäster.