Hoppa till innehåll
Fastighetssnabben AB logotyp

Fastighetsskötare/-tekniker

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta dagtid med att ta hand om våra kunders fastigheter? Vi på Fastighetssnabben har fått utökat förtroende av våra kunder och söker därför nya kollegor till avdelningen i Gällivare/Kiruna. Så bor du i närheten av det eller Jokkmokk/Vuollerim/Porjus med omnejd så sök jobbet!

Vi erbjuder en fast tjänst (dagtid, heltid) till dig som gillar problemlösning, god kundservice och att hugga i när det behövs.

I rollen som fastighetsskötare hos oss tillser du fastigheter, hanterar felanmälningar från våra kunder och arbetar aktivt med att förbättra och effektivisera i deras lokaler. Fastighetssnabben har en etablerad verksamhet med ett välfungerande arbetssätt, med stöd av detta kan du själv styra upplägget på din arbetsdag.

För att trivas i den här positionen ser vi att du är en händig person, kanske brukar du renovera i ditt eget hus eller gillar att meka med bilen på fritiden. Erfarenhet/utbildning inom fastighetsskötsel, ventilation eller styr och regler är meriterande men för rätt person ser vi en möjlighet till upplärning på plats.

Arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, kunder och leverantörer så ett gott bemötande är ett krav, likaså B-körkort samt vana att arbeta på dator samt smartphone.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett intresse för teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Ort: Gällivare/Kiruna

Sista ansökningsdag: 2024-05-26. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Siri Pekkari, platschef, 010-220 49 01

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Fastighetssnabben AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i hela landet med huvudkontor i Gävle. Vi omsätter ca 500 miljoner och har ca 300 anställda.