Hoppa till innehåll
Elektroskandia Sverige AB logotyp

Butikssäljare till Elektroskandia!

Publiceringsdatum
20 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du bäst i mötet med kunder och i sociala sammanhang? Har du ett tekniskt intresse och är serviceinriktad? Ta då chansen att bli del av ett härligt och erfaret gäng kollegor i rollen som butikssäljare hos Elektroskandia!

Information om tjänsten
Vi på Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning en Butikssäljare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Elektroskandia med chans till fortsatt anställning hos dem.

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist som arbetar för att bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i deras kunders inköps- och säljorganisation. Man har en stark global räckvidd genom Sonepar-koncernen och har trots sin bredd lyckats bibehålla en familjär känsla inom företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och eventuella frågor kring tjänsten kan riktas till lisa.backstrom@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som butikssäljare hos Elektroskandia erbjuds du ett varierat och social arbete med många återkommande kunder. Då det är en grossistverksamhet är det främst företagskunder som handlar i butiken. Du ansvarar således för att serva dina kunder, sälja produkter, packa upp varor, hålla ordning i butiken samt ta betalt i kassan.

Arbetsuppgifter som förekommer är:
  • Försäljning
  • Kundservice
  • Uppackning
  • Löpande inventering
Vi söker dig som:
Brinner för kundservice och som älskar att socialisera sig med andra. Har du erfarenhet av grossistförsäljning eller el sedan tidigare är det meriterande för tjänsten men inget krav, ett tekniskt intresse kommer du också långt på.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektroskandia.

Vi ser därför gärna att du är utåtriktad och social, samt har lätt för att skapa långsiktiga och trevliga relationer till såväl kollegor som kunder. Vi tror även att du är en lagspelare, driven samt nyfiken på att utvecklas vidare tillsammans med Elektroskandia. Har du truckkort är det meriterande men inget krav. Körkort samt svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström (lisa.backstrom@pn.se)

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.
Elektroskandia Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!