Hoppa till innehåll

Sommarvikarier Komvux och SFI, Karlstad

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Komvux Folkuniversitetet i Karlstad är en skola mitt i centrala Karlstad med nära kontakt mellan elever och personal. Skolan bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning såväl på grundläggande som gymnasial nivå samt SFI på uppdrag av Karlstad kommun.

Vi söker nu sommarvikarier för undervisning i svenska 1,2,3 och SVA 1,2,3. Vi söker även sommarvikarie för engelska grund och engelska 5 samt deltidsvikarier i SFI kurs B,C och D.

Om tjänsten
Undervisningen bedrivs utifrån relationellt pedagogiskt förhållningssätt med elevernas förutsättningar och behov i fokus. Vårt mål har alltid varit hög kvalitet i undervisningen och att ligga i framkant såväl pedagogiskt som akademiskt, för att ge eleverna en god grund för vidare studier på högskolor och universitetet.

Undervisning sker i grupp på plats i skolans lokaler på Drottninggatan 26, på såväl dag- som kvällstid.

Din kompetens och bakgrund
Vi söker dig med tillräckliga kunskaper i ämnet för att självständigt kunna genomföra undervisning på gymnasial nivå. God ämnesdidaktisk förmåga är meriterande.

Om anställningen
Timanställning erbjuds under perioden 7 juni till 11 augusti. Arbetstiden kan förläggas på antingen dag- eller kvällstid eller en kombination av båda.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2023-05-22 via vår e-rekrytering. Ange gärna om du har möjlighet att arbeta på kvällar. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information och frågor
Annika Eriksson, Verksamhetschef/Rektor, annika.eriksson@folkuniversitetet.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se